Eilinen paineistaminen kannatti, Urho kulki tänään kuin unelma!!! Active Dogilla, Marin opeissa tällä kertaa. Mittakaava taas ihan jotain 1:mitälie.

1264700092_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihan ekalla kerralla Urho pudotti 3 hypyn riman, karjaisin ja lopetin siihen. Sen jälkeen tehtiinkin hieno nolla! Ihan koko rata puhtaasti, ei yhtään rimaa alas!! Superhienoa!! Ohjaus oli hieman liian varovaista ja himmailevaa.

Tämän jälkeen tehtiin pätkissä, tein pätkää 7-14, että saisin vedätettyä lisää kepeillä ja renkaan jälkeisen mutkan sujuvaksi. Kepeillä vedättäminen ei ensin onnistunut, mutta taas tiukka komennus auttoi. Urholla meinasi taas tulla liian kiire mun perään, mutta kun sitä hieman muistuttaa, se malttaa keskittyä paremmin. Ratakerralla tein pituudelle takaaleikkauksen, nyt kokeiltiin siihen valssia. Urholla tuli putkestakin liian kiire mun luo, ja se meinasi jättää esteet suorittamatta, mutta reilummin käskyttämällä se malttoi hypätä - ja hyvin hyppäsikin. Ei pudotuksia, vaikka tuo on sellainen meidän varma rimojen sinkoilupaikka.

Loppuun tehtiin taas koko rata ja mun piti ohjata koko ajan "äärirajoilla", eli vedättää sen minkä kerkesin ja liikkua ronskisti. Tavoitteena on ohjata treeneissä vähän yli, että kisoissa sellainen ei aiheuta Urholle ahdistusta. Tämä toimi, tehtiin muuten tosi hyvä suoritus, mutta 16 rima tuli alas, ilmeisesti Urholla ei ihan kantti kestänyt ja se potkaisi sen takajaloillaan. Kontaktit oli tosi hyvät, puomin ylösmenokin, ja kepeillä sain vedättää reilusti ja Urho malttoi pujotella hyvin. Kaikki muut hypytkin se meni maltilla, mutta kovaa se meni siitä huolimatta.

Positiivinen yllätys tämä meidän treenikerta :) positiivista oli myös se, että mulla oli koko ajan tunne, että voin ja pystyn oikeasti ohjaamaan reilummin ja juosta Urhon edelläkin! Ei tarvii himmailla perässä, vaikka siihen niin helposti sorrunkin. Eli siis emännälle rohkeutta ja vauhtia ja otukselle malttia.

Kyllä tästä vielä hyvä tuloo!