Kiekon majalla hakutreenit. Käytiin tuolla lenkkeilemässä sunnuntaina ja lämmittelemässä ennen treeniä, joten tuttu maasto.

4 ilmaisutreeniä. Ensimmäinen ihan autojen vieressä, ihan ok. Urho ei koskaan ilmaise niin hyvin tällaisia "haukutetaan vähän tässä vieressä", oikeiden maalien ilmaisut olivat paljon parempia, vaikka ei tämäkään huono ollut.

Maalit olivat 50 m taimikon reunasta taimikon puolella, minä kuljin taimikon vieressä olevaa kaistaletta. Ideana haukuttaa kauan, toivoin, että irtoaisi kauas ja että mulla ei olisi niin helppo päästä maalille. Kaikki menivät hyvin Hymy Urho irtosi hyvin, ei mitään ongelmia irrota reilusta 50 m:stä maalillle. Haukku raikui hyvin, maalit palkkasivat hyvistä, eripituisista haukkusarjoista ja minä käppäilin hitaasti paikalle. Hyviä eripituisia sarjoja, eikä aikomustakaan jättää maalia ja tulla minua vastaan. Vauhtia oli taas paljon.

Ensi kerralla ajattelin testata pk-tyylistä treeniä. Voisi olla sellainen alo-kisa-rata. Jos se menee hyvin, pitänee oikeasti innostua siitä BH:n jauhamisesta...