Tällaista kiemuraa tällä kertaa. Mittakaava 1:sinnepäin ja puomin alla oleva putki näyttäis olevan säpäleinä-

Numeroiden värit ei näköjään oikein näy, mutta siinä on musta, punainen ja vihreä harjoitus. Musta alkaa alareunasta, punainen ylhäältä oikealta ja vihreä on vas. ylänurkan 3 esteen pätkä. 

Ensin tehtiin musta harjoitus. Alku oli minusta vaikea, en oikein löytänyt hyvää linjaa itselleni. Tein sitten niin, että olin 2 hypyn oik reunan siivekkeen kohdalla, ohjasin oik kädellä, käännös, pieni vekki renkaalle ja takaaleikkaus hypylle. Harjoitus meni kaikkinensa puhtaasti, mutta 4 takaaleikkaus meni pitkäksi ja 8 hypyn valssi oli huono. Puomi oli superhyvä! Seuraavalla yrityksellä jäinkin varmistelemaan rengasta (ihan turhaan joo) ja olin hitosti jäljessä. Loppujen lopuksi sain takaaleikkauksenkin onnistumaan, eikä ollut sellainen herran haltuun olo. Hyvin Urho taas luki ohjausta, ei karannut väärille esteille. Alkua pitää harjoitella hallilla niin, että menen renkaan taakse ottamaan vastaan.

Punaisen harjoituksen alku sujui paremmin kuin odotin. Menin 3 esteen viereen ottamaan vastaan, eli siis Urhon mittapuulla melko kauas. Pari kertaa jouduin huomauttamaan varastamisesta, mutta sitten kun vauhtiin päästiin, niin ekat 3 estettä meni sujuvasti :D Kun vauhtiin päästiin, mentiin sikakovaa, eli putken kohdalla minä jäin kuin tikku sinne ihteensä. Parhaiten putkeen vienti onnistui peruuttamalla, vastakkaisella sitominen ei onnistunut. Loppu ok, A tosi hyvä.

Viimeinen pätkä olikin haastava, ylösmenon pysäytys oli hankala kun putki oli alla. En muista milloin viimeksi Urho on karannut puomille, mutta nyt karkasi. Piti mennä ihan kontaktin viereen varmistamaan. Urmaksella levisi pakka ja se karkasi lopussa pallolle, mutta pienen muistuttelun jälkeen saatiin tehtyä sellainen  normaali, hyvä, puomi. 

Pujottelut onnistui hyvin, kovin paljoa en uskaltanut vedättää. Sitäkin pitää harjoitella lisää.