Ahkera opiskelija skippaa luennot ja lähtee hallille treenaamaan. Oli fiksu valinta, oli nimittäin tosi hyvät treenit, tuskin olis luennoilla tällaista fiilistä saanut! Keppejä treenattiin.

Ensin tehtiin molemmin puolin keppejä yhden hypyn kautta. Kepeille tultiin hieman viistosta vasemmalta, ei ihan suorassa linjassa. Laitoin kaaret vain viimeiseen väliin, kun Urho on viime aikoina vähän epäröinyt pujottelun lopussa. Ei ollut minkäänlaisia ongelmia tänään! Pystyin hyvin myös hieman vedättämään lopussa ja silti U pujotteli tarkasti. Sitten samaa kahden hypyn kautta. Tällaisessä treenissä pitää tarkkaan katsoa mihin ennen pujottelua olevan hypyn laittaa. Ensin hyppy oli liian lähellä ja hyppykaari tuli liian lähelle keppejä. Hyvin Urho siitäkin pujotteli, mutta pidin kuitenkin fiksumpana siirtää hyppyä taaksepäin, jotta Urho saa kunnolla tilaa. Aikamoisia laakahyppyjä sillä on..

Sitten tehtiin nämä kaksi hyppyä toiseen suuntaan - u-putki - 2 hyppyä - kepit. Tosi hyvä molemmin puolin. Sitten pidensin rataa kolmella hypyllä, pituudella ja putkella, ihan helppoja mutkia, ideana vaan kasvattaa vauhtia ennen keppejä. Hyvin meni, ei ongelmia.

Sittenpä tehtiinkin rengasta yksittäisenä ja hypyn kautta ja sarjana hyppy-rengas-kepit (tultiin vinosti oikealta). Lopuksi tehtiin lyhyt 5 hypyn pyöritys, joka sisälsi valssin ja takaaleikkauksen (kääntö oikealle). Sekin meni niin hyvin, että lopetettiin siihen. Sen jälkeen enää vaan leikittiin pallolla ja riekuttiin.

Näistä treeneistä jäi tosi hyvä fiilis! Urho teki täysillä ja kovaa, mutta malttoi odottaa lähdössä hyvin, eikä riekkunut ja rähjännyt välillä. Kepit se haki tosi hyvin ja pujotteli myös hyvin loppuun asti! Myöskin pystyin kehumaan Urhoa hyvästä pujottelusta, eikä se häiriintynyt, lisäsi vain vauhtiaan! Melkein tekis mieli lähteä kisaamaan hyppärille, mutta oikeasti me treenataan ensin ne kontaktit varmoiksi.