KAS:n treenit. Ohjaajaa ei ollut, treenattiin parin treenikaverin kanssa edelliseltä ryhmältä jäänyttä radantynkää.

1239825121_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein ensin osat 1-5 (palkka heti keppien jälkeen edessä), sitten kepit-putki-vientiä, sen jälkeen 4-10 ja lopuksi koko pätkän. 1 este esittää A:ta, se meni koko treenien ajan tosi hyvin. Yhden kerran Urho valui alas, mutta huomautuksen jälkeen pysyi 2-2:ssa tosi hienosti, vaikka liikuin itse.

Alun tein niin, että vein 2:lle oik. kädellä, vedin 2-3 välistä ja kepeille 4-5 välistä. Ensimmäinen kerta meni niin, että Urho hyppäsi 3:n väärään suuntaan, mutta heti kun tajusin olla kääntymättä liian aikaisin saatiin onnistunut suoritus. Itse asiassa tuo alku oli tosi kiva, vaikka se ensin tuntui vaikealta. Mietittiin siihen myös muita ohjauskuvioita, mm. 2-hypyn toiselta puolelta tulemista ja valssia 3-4 väliin, mutta tuo toteutettu kuvio tuntui luonnollisimmalta.

Kepit meni melko hyvin. Sisäänmenot oli tosi hyviä, mutta alkuun vedätyksessä jäi viimeinen väli pujottelematta. Kun käskytin uudelleen Urhon pujotellessa, sainkin rauhassa vedättää reilusti edellä. Kiire meinaa itselle tulla, koska Urho pujottelee tosi kovaa vedättäessä.

6 putkeen vienti oli ensin vaikea, meni pari kertaa väärään päähän. Sitten kun tein vedättämistä ensin erikseen ja sain meille molemmille iskostettua päähän, että voin mennä reilusti edellä, vienti olikin ihan piece of cake. 

Loppupätkä oli Urmakselle helppo, no problem. Minä olin vasta renkaalla, kun Urho jo meni putkeen. Tehtiin kertaalleen koko ratakin, puhtaasti, jee :)

Loppuun tehtiin vielä 2-5 niin, että 4 mentiin toiselta puolelta, tein siihen sylkkärin. Ekalla sylkkärillä tuli silmukka, keskeytin siihen. Seuraava yritys menikin ihan nappiin, joten lopetin treenit siihen ja hetki vaan leikittiin narupallolla.