Agia käytiin hallilla tekemässä, meni ihan plörinöiksi koko homma. Rimat lenteli ja Urho kaahotti, eikä keskittynyt tekemään. Jassoo.

Ensin yritin ihan yksinkertaista rengas-twistillä hypylle-hyppy-putki, neljän esteen sarjaa. Tein omasta mielestäni twistin ihan oikein, mutta rima vaan lensi. Väänsin moneen kertaan, helpotin ja lopulta otin ilman takaakiertoa hypyn vastakkaiselta puolelta ja kun edelleen urho veti riman polvilla alas, vein sen autoon jäähylle. Rakensin sillä aikaa kiroillen uuden radan ja kun otin otuksen autosta pois, se juoksi hallissa suoraan twistille, kiersi takaa, hyppäsi nätisti ja hallitusti yli ja jatkoi seuraavalle esteelle :D XD Jäähy siis tehosi, jotain oppimista oli tapahtunut :D

Sitten tehtiin slalomia. Neljä hyppyä ja putki. Putkea edeltävän hypyn rima tuli helposti alas, mutta muuten jo meni paremmin kuin ennen jäähyä. Sain tehtyä puhtaasti neljä hyppyä-putki-neljä hyppyä sarjan. Kokeilin twistiäkin vielä ja rima tuli ensin alas, mutta sen jälkeen saatiin hyvä suoritus.

Äääh, vähän pölijä fiilis. Slalom oli hyvä joo, mutta ärsyttää nuo rimojen sinkoilut. Treeniä on aina niin vaikea pysäyttää siihen riman pudotus-kohtaan, kun vauhtia on sata lasissa ja irtoava koira. Ensin katson, että hyvin menee ja ohjaan jo eteenpäin ja sitten huomaan, että perkele sehän kolisi alas. Äääääää.

Viikonloppuna olisi ollut epikset, kattotaas perjantain treeneissä miltä meno näyttää. Jos näyttää tältä niin en tod ole menossa.