Simppeliä keppitreeniä hallilla: hyppy-6 keppiä-hyppy ihan suorassa linjassa, kahdeksikkoa kieputin. Rimat 60 cm. Kepeissä oli kaksi kaarta molemmissa päissä, eli keskellä oli pieni kaareton pätkä. Osoittautui ihan fiksuksi valinnaksi jättää vielä kaaret, koska keppejä ei olla tehty aikoihin, meinasi vähän olla alkuun hakusessa. Vauhti oli taas kova, mutta kepit meni tosi kivasti ja rimatkin pysyi lähes koko ajan ylhäällä. Urho hakee hienosti vauhdilla ekaan väliin.

Ensin tein molemmin puolin muutaman toiston suoraan hyppy-kepit-palkka. Palkkana narupallo odottamassa maassa keppien jälkeen. Sitten tein hyppy-kepit-hyppy-kepit-hyppy niin, että pysyin itse samalla puolella koko ajan, eli Urho oli ensin vas. puolella ja sitten oik puolella. Tätä muutama toisto. Sitten pyörittiin sellaista kieputusta, että kepit mentiin neljästi. Alku sama kuin edellisessä, sitten valssilla puolenvaihto ja tältä puolelta ohjaten vielä sama kieputus. Parilla ensimmäisellä valssilla tuli rima alas, sitten tehtiin pelkkää kepit-hyppy-valssi-hommaa ja rima pysyi ylhäällä. Loppuun vielä kieputusta niin, että kaikkiaan kepit mentiin kuudesti ja sain valssitkin tehtyä. Kivakiva :)

Sen jälkeen tehtiin 12 keppiä, ilman hyppyä. Ensin laitoin kaaret vain ihan alkuun ja loppuun, mutta ekan yrityksen jälkeen huomasin, että 6 keppiä oli tehty niin paljon, että näppärä pujottelu katkesi siihen. Sitten laitoin kaaria pari kappaletta puoleenväliinkin ja dorkana ensin vielä väärään kohtaan. Urho pujotteli alkuun hienosti, törmäsi kaareen, katsoi että aha, ei vissiin tästä, ja jatkoi kaarien jälkeen uudestaan (eli väärästä välistä). Teki mieli lyödä itseä sillä kuuluisalla tylpällä esineellä... Tämän pöllöilyn jälkeen sain kaaret oikeisiin väleihin ja tehtiin monta hienoa toistoa :) Narupallo oli keppien päässä odottamassa.

Kontakteja tehtiin remmissä, naksulla. Kivoja olivat, puominkin alastulo oli nyt nopea, eikä A:lla himmailtu. Keinu oli nyt kivan maltillinen, mutta ei mitään himmailua tai hiipimistä kuitenkaan. Pitää tehdä näitä naksuharjoituksia remmissä lisää, niin saa homman selkäytimeen kunnolla.

Sunnuntaina mennään aamusta tekemään taas keppitreeniä. 12 keppiä hypyllä, molemmin puolin. Ja kontakteja lisää.