En jaksa näin yömyöhällä enää piirrellä rataa, mutta siis tehtiin pientä rataa Active Dogilla. Kertauspäivä.

Ensimmäisellä radalla mentiin 4 kertaa peräkkäin suoraan putkeen. Vietiin jarruttamalla, valssilla, peruskäännöllä ja kaukaa ohjaamalla. Sitten poispäinkääntö hypylle, takaaleikkaus hypylle, u-putki ja A. Alkuun oli vähän ongelmia saada Urmas valssilla oikeaan putkeen (putket vierekkäin, vastakkaiseen päähän) kun otus olisi vaan kääntynyt samaan putkeen takaisin. Loppupätkä tuntui tosi hyvältä menolta ja puhdas se olikin. A:n kontakti oli jostain syystä vähän epävarma, en tiedä unohdinko pinta-käskyn (tosin oikeastihan sillä ei edes pitäisi olla merkitystä).

Toisella pätkällä tehtiin putken jälkeen pakkovalssia, twistiä, takaakiertoa ja loppusuoraa. Urho oli ihan vallaton ja ennakoi pakkovalssia, twistillä tuli ensin takaa. Urmaksen höyryttyä aikansa löydettiin taas yhteinen sävel ja juttu alkoi luistaa. Pakkovalssi oli tosi hyvä ja twistinkin sain onnistumaan, osasin peruuttaa! Loppusuora onnistui myös hyvin.

Viimeinen pätkä oli kunnon vauhtibaana, u-putken ja hypyn kautta loppusuoralle. Puhtaasti ja hienosti meni, loppusuoralla Urho oli mooonta metriä edellä Cool

Hjuva fiilis jäi, tätä fiilistä lähdetään viikonloppuna hakemaan.