KAS:n hallilla. Urho oli ihan outo, omissa maailmoissaan koko otus. Seuruussa oli hyviä pätkiä n 2 sek ajan, sitten lähti ajatus harhailemaan ja tyyppi unohti koko homman. No en minäkään ihan parhaassa terässä ollut, että annettakoon ötökällekin anteeksi.

Aloiteltiin kontaktiharjoituksilla, pujoteltiin paikallaolijoiden vierestä. Vein aika paljon imuttamalla, kun Urmas haahuili. Eka kerta ikinä kun se oikeasti oli tahmea o_O Pujottelun jälkeen tuli pieniä seuruupätkiä, palkka heti ensimmäisen askeleen jälkeen. Nää oli hyviä. Perusasentotreeni oli kans tahmeaa, kyllä se teki, mutta ei säpäkästi. Nää saa jäädä nyt tauolle, kun on tahkottu niin paljon. Ihan selkeästi näkyy, että sitä on tylsä tehdä. Tehdään jotain kivaa ja reipasta, ei pientä nysväystä.

Pitää Urhoa sen verran puolustella, että ei se oikeasti ihan lapanen ollut, mutta huomattavasti alavireisempi kuin normaalisti. Seuruussa oli välillä kivojakin pätkiä ja palkkasin sitten niistä.

Temmonvaihtelut oli vaikeita. Hitaaseen onnistuu paremmin, juoksuun lähtiessä Urho alkaa hyppiä ja innostuu vähän liikaakin. Tein sitten juoksua imuttamalla ja se onnistui kivasti.

Liikkeestä maahanmeno on mennyt eteenpäin, ihan kohta jää vartaloapu kokonaan pois, toistaiseksi on vielä pieni hidastus Mmma-käskyn kohdalla. Liikkeestä maahan oli alkuun jotenkin vaisua, mutta hain sitten lelun kuvioihin ja johan alkoi luistaa. Maahanmeno oli oikein säpäkkä, eikä ryömimistä tullut.

Varsinaista noutoa ei tehty, mutta haettiin leluja. Tää oli meistä molemmista tosi kivaa :) Ihan loppuun tehtiin luoksetulo. Urho jäi nätisti paikalleen, ohjasin sen sivulle namin avulla. Luoksetulosta palkkasin lelulla taakse.

Ensi viikolla ei treenata ainakaan sivulletuloa. Agitreeneissäkin vien vain namin avulla. Oikeastaan voitaisiin harjoitella temppuja, tulee ihan täysin jotain uutta kuvioihin.