Ilma oli hyvin sateinen, Urhon etsinnän aikaan oli jo pimeää. 3 maalia, joista 1 vajassa ja 1 huussissa täysin umpipiilossa.

Partioitiin ensin tyhjää alle, lähinnä niin, että Urmas sai höyrytä pahimmat vauhdit pois. Otin alkuun myös pienen seuruupätkän, se oli paras tähän mennessä metsässä tehdyistä! Systeemi on siis hyvä, jatketaan sitä. Seuraavaksi pitää ottaa alkukuvioon myös paikallaolo.

Ensimmäinen maali oli puuvajassa. Urho sai hajun taas melko kaukaa ja se irtosi hajun saatuaan hyvin. Ilmaisu oli tosi hyvä! Urho aloitti haukkumisen jo heti vajan vierellä, se kiersi vajaa ympäri haukkuen, kunnes löysi oviaukon ja jäi sinne haukkumaan. Ajattelin ensin, että Urholla pitäisi olla maali näkyvissä, ennen kuin se alkaa ilmaista, mutta väärässäpä olin. Pätevä pieni otus!

Toinen maali oli huussissa, täysin umpipiilossa. Tämäkin meni hienosti, Urho haukkua paukutti huussin sivulla siihen asti että pääsin paikalle. Olin varautunut siihen, että piilo voi olla liian vaikea, mutta ei se ollutkaan! Urho aloitti ilmaisun epäröimättä ja haukkui koko ajan hyvin. On se vaan niin pätevä!

Viimeinen oli perinteinen, helppo, kangasmetsässä (suon laidassa) makaava maali, matkaa huussilta n. 100 m. Ei ongelmia, paitsi että yhden kerran Urho hyppäsi maalin yli.

Viimeajat on Urho on hakenut kuin vanha tekijä, mitään haparointia ei ole ollut. Se etsii ja liikkuu metsässä tosi itsevarmasti, kaikki mun mukavaikeat jutut onkin osoittautuneet aika helpoiksi. Ilmaisukin on ollut hyvä. Pitää ehkä alkaa odottelemaan takapakkia, kun nyt tuntuu menevän niin hyvin :D