Urholla on nyt säännöllisen epäsäännöllisesti treenailtu sisällä myös esineiden nostamista ja tuomista. Metallit on ällöjä, mutta se tuo ne, lapasilla ja pipoilla tykättäis enemmän leikkiä. Tänään tehtiin pitkästä aikaa kapulalla treeniä ja ihan kivasti sujui.

Ensin tehtiin ihan kapulan nostoa naksulla. Muutama toisto niin, että Urho vain nosti kapulan. Sen jälkeen pidensin aikaa ja odotin, että Urmas otti muutaman askeleen kapula suussa. Tässä oli tosi näppärä tehdä niin, että naksu ja namit oli oik kädessä, heitin namin lattialle ja kun Urho irroitti kapulasta, heitin kapulan vasurilla kauemmaksi. Näin siis Urho sai heti namin syönnin jälkeen tilaisuuden toistoon. Tosi hyvin Urho on homman hoksannut, koska se nouti kapulan välittömästi namin jälkeen. Taidettiin tehdä ensin 8 toistoa ja sitten hieman pidemmällä heitolla toiset 8.

Sen jälkeen treenailtiin kapulan kanssa sivulletuloa ja hyvin sujui. Noutoahan on tehty jo kokonaisena liikkeenäkin, mutta siitä on Aikaa, joten katsoin paremmaksi tehdä pätkissä. 

Lopuksi pätkä paikallamakuuta ja sekin onnistui mallikkaasti. Käskyksi olen vaihtanut "siinä", "paikkaa" tulee käytettyä agissa niin paljon. Ennen liikettä Urhon ollessa sivulla sanon "rauha" (joka on siis opetettu rauhoittumis/vireenlasku vihje), jospa tästä saatais näillä joskus vielä tehtyä rauhallinen liike. 

Hitsit, oli kiva treenata. Joku BH-kurssi olis kiva, tai sellainen tokorutistus. Kun kuitenkin haluaisin kisata, vaikka ennen joulua jo melkein päätin että ei oo mun laji...