Älä treenaa silloin, kun et ole skarpimmillasi, älä treenaa väsyneenä. Suunnittele treenit hyvin, niissä pitää olla punainen lanka. Joojoo.

Olin koko viikonlopun menossa ilman koiria (Vapepan etsintäkurssia, agikisoissa töissä ja silleen) joten treenasin Urhon kanssa tokoa, koska mulla oli huono omatunto. No eipä tarvita kristallipalloa ennustaakseen, että eihän ne järin menestyksekkäät reenit olleet.

Ensin tehtiin luoksetuloa. Sivulletulot muuten jees, mutta namilla pitää ohjata, ettei tassu jää kengän päälle. tehtiin myös avo-luoksetuloa, nakkelin hanskamyttyä palkaksi. Pysähdykset oli kyllä nopeita, mutta mun palkkaaminen oli vähän mitä sattuu.. Muutaman kerran Urho pääsi varastamaan, joten palkkasin hanskoilla myös paikallaolosta.

Sitten tehtiin seuruuta makkara- ja hanskapalkalla. Kivoja pätkiä, paitsi että minä taas palkkasin miten sattuu. Välillä onnistuneesti, mutta välillä onnistuin heittämään hanskamytyn samalla kun Urho katteli muualle...jeejee. Toki näiden kämmien jälkeen tehtiin vielä onnistuneita pätkiä.

Loppuun tehtiin Paulan antamaa kotitehtävää, pohjustettiin ylempien luokkien liikkeitä. Urhon piti istua, seisoa ja maata paikalla, kun kävelin ensin pari askelta eteenpäin ja siitä vielä koiran taakse. Nää oli hyviä, paitsi seisomisessa tuli välillä askelia.

Mitä tästä opimme: Yritän pitää tämän kirjoituksen ensimmäiset rivit mielessä...