Käytiin iltalenkillä Jenskun ja Lennin kanssa tsekkaamassa, joko Hietasaaressa olisi esteitä. Kontaktit sieltä löytyi ja ihan pikkasen piti treenatakin. Kaikille kontakteille muutamia toistoja.

Puomin ylösmenoa tein kauempaa lähettämällä ja takaaleikkaamalla. Ensimmäiset yritykset vähän haparoivia, mutta sen jälkeen meni jo sujuvasti. Urholla alkaa jo ajatusta ylösmenopysähdyksen paikasta, vaikka en ole edellä varmistamassa.  90° kulmasta meni oikein sujuvasti, koska siinä voin itse olla kontaktipinnan kohdalla, vaikka sivusuunnassa väliä olisikin. Alastulolla tein kiilaamista, eli juoksin aivan Urhon edestä toiselle puolelle. No problem, alastulopaikka löytyi hyvin. Ainoastaan silloin, kun jään reilusti taakse, 2-2-kontakti ei aina onnistu. Urho pysähtyy kyllä, mutta väärään kohtaan. Tätä treenataan sitten pallolla lisää.

A meni hyvin. Tosin taas, jos jään reilusti taakse, kontaktipaikka on vähän hakusessa. A:takin tehtiin 90° kulmista ja takaaleikkaamalla ja kiilaamalla, ei ongelmia. 

Keinua tehtiinkin vain pari toistoa, menivät hyvin.

Loppulenkistä treenattiin tokoa. Kentällä oli muutama muukin, saatiinpa häiriötreeniä. Ensin tehtiin paikallaoloa ja se meni ihan perseelleen. Pää pyöri ja vanha pilli löytyi taas kurkusta *piippiipmulkomulko*. Välimatkaa meillä oli n 3 m ja palkkailin sanallisesti hyvistä sekunneista. Lenkin lopuksi tein taas pihassa paikallaolon ja se meni onneksi hyvin.

Seuraaminen ja jäävät liikkeet menivät hyvin, vaikka kentällä treenasi samaan aikaan vieraskin koirakko. Ei minkäänlaista keskittymisen herpaantumista, narupallolla palkkasin. Seuruussa käännökset molempiin suuntiin meni hyvin ja jäävät olivat nopeat.

Joopajoo. Muut liikkeethän meni hyvin, mutta tuollainen takapakki paikallaolossa ärsyttää... Reeniä lissää, reeniä lissää, phuuuuuh.