AD:lla yövuoro, tehtiin välistävetoja, kaukaa ohjaamista ja sylkkäriä.

Välistävetotreeni näytti tältä:

3 ennen jarrutettiin ja käännyttiin, vietiin yli vas kädellä, sitten liike kohti 5, eli puolivalssilla 4:lle. 4-5-6 tiukalla valssilla. Eka reissu muuten hyvä, mutta mun liike 5:ta kohti oli inasen liian pitkä, ja Urho sinkosi vitoshypylle. Otin siitä takaisin 4-hypylle ja koko pätkän loppuun asti. Nro 7 on puomi, ylösmenossa olin liian painostava, joten alastulo ja koko puomi oli vähän himmailua...

Noh, Urholla menikin sitten ihan senssit sekaisin (ilmeisesti tuosta puomista?) ja se alkoi räiskiä rimoja. Keskeytin aina kun rima tuli alas ja aikamme siinä vatuloitua saatiinkin taas muuten hyvä suoritus, mutta 5 hyppy ennen 4:sta. Sinällään Urhon kohdalla en taaskaan ole kovin huolissani, kun se nyt on alkanut hakemaan hyvin esteille ja sitäpaitsi sinnehän mun ohjaukseni oikeasti näyttikin. Se vaan on niin pirullisen nopea, että vasta sitten kun minä kuvittelin tekeväni käännöksen liian aikaisin, se onnistuikin tosi hyvin Nauru Tuo 5-hypylle meno ei tosiaan ollut mikään juostaanyhdessäesteelle, mun oma liike ei mennyt kovin pitkälle, mutta kesti kuitenkin sen verran kauan, että Urho tulkitsi sen ohjaukseksi 5:lle.

Sitten kuivaharjoiteltiin sylkkäriä. Koira istumaan eteen, muutama askel taaksepäin ja sivulla koira käännetään ulospäin. Kuivaharjoitteluna onnistui, mutta esteillä ei vielä, vaan tuli silmukka (!!), joten jatkamme kuivaharjoittelua.

Lopuksi tehtiin kaukaaohjaamisharjoitus.

Koira jätettiin 1 esteen taakse, käytiin "merkkaamassa" 2 este ja sitten putken suun kohdalta ohjattiin. Urho meni yllättävän hyvin, kun tällaiset on sille kauhean vaikeita. 1-2 välillä oli pientä haparointia, mutta irtosi se kuitenkin! Putkeen pakkovalssilla. Yritettiin myös niin, että ohjaisin putken mutkan kohdalta, mutta se oli vielä liian vaikea.

Viikonloppuna tehdään välistävetoja ja sylkkäriä kuivaharjoitellaan pitkin viikkoa.