Olipahan taas kivaa! Nollatkaan ei olleet kaukana, muuten meno oli sujuvaa, paitsi että käytiin ylimääräinenkin este suorittamassa. 

Kisa C, tuomari Jari Tienhaara. En saa nyt millään tuota mittakaavaa oikeaksi, mutta olokoon. Jotain tuohon suuntaan se oli. 12 on rengas, 10 kepit.

Eilisestä viisastuneena käänsin alussa jo ajoissa ja meinasin tyrkätä 4 putken väärään päähän... 5 hypyllä kulmaus oli onnistunut, ei ollut menossa muurille vaan ihan suoraan keinulle. Keinulla säihkähdin, että tulee lentokeinu, enkä sitten jostain syystä valssannut keinun jälkeen niinkuin oli tarkoitus ja sitten mentiinkin 7 putken väärään päähän. Näin jälkeenpäin ajateltuna ihan supertyhmää, koska Urho kuitenkin pysähtyi keinun kontaktille, olisin ihan hyvin kerennyt siihen valssata, mutta jotenkin meni vain pasmat sekaisin. 

Puomi oli hyvä, ylösmenolla Urho malttoi kuunnella "kiipee"-käskyä ja alastulo oli hyvä. Sain hyvin aikaa sijoittua 9 hypylle niin, että vein sen peruuttamalla/tiukalla valssilla (tai jollain sellaisella), pujottelu oli myöskin tosi hyvä. A:n alastulo hyvä, siinäkin liikuin reilusti eteenpäin ennen vapautusta. 19 putki mentiin sitten oikeaan päähän Nauru

Radan jälkeen oli ihan voittajafiilis, vaikka hylky tulikin. Tuo putken väärä pää ei vaikuttanut jatko-ohjaukseen niin paljoa, että mitään sössönsössönkohtia ei tullut, tosi kivaa ja sujuvaa oli.

Rata D, tuomari Jari Tienhaara. Sama ongelma, mittakaava 1:mitälie. 

Taas hylky tuli melko alussa, aliarvioin Urhon vauhdin ja tuossa 4 hypyllä olin jo niin jäljessä, että en kerennyt tehdä persjättöä putkella, kuten olin suunnitellut. Rengas oli varmaankin lähempänä, koska kun yritin hypyn aikana takaaleikata A:lle, Urho meni renkaalle. 

Keppien aloitus oli tosi hyvä, vaikka Urho tuli kovalla vauhdilla. Hypyllä 13 takaaleikkasin. Puomin ylösmeno taas hyvä, samoin alastulo. Alastulolla sain siirryttyä jo hypyn 15 taakse ottamaan vastaan, koska luotin Urhon pysähtyvän puomille hyvin. Loppusuora oli hyvä, Urho oli maalissa kun minä olin hypyn 16 kohdalla...

Plussat:

+ lähtö oli jokaikinen kerta hyvä! Ei hiippailua, ei nousemista, keskittynyt paikallamakuu, jee! Hyvät kisahermot sillä on, kun treeneissä se kuitenkin toisinaan on noussut.

+ kontaktit tosi hyvät. Erityisen ylpeä olin tästä viimeisen radan puomin alastulosta, pystyin tosi hyvin ottamaan sivusuunnassa ja eteenpäin etäisyyttä. Onhan näitä treeneissä paljon tehty, mutta kisatilanne on aina kisatilanne. Keinukin oli oikeasti hyvä, kyllä se pysähtyi, vaikka luulin lentokeinuksi.

+ pujottelut hyvät. Muistin antaa tilaa ja Urho pujotteli hyvin.

+ rimat pysyi ylhäällä, Urho malttoi hypätä hyvin.

+ ohjaus oli rentoa. Ne virheet mitkä tuli, johtui ihan selkeästi siitä, että olin myöhässä. Loppupätkillä ei tullut mitään läheltäpiti-pelastuksia vaan meno oli sujuvaa. Sain psyykattua itseni hyvään kisavireeseen, enkä ollut jännittynyt pökkelö.

Ja sitten miinukset:

- no olihan ne oikeasti tyhmiä hyllyjä, helposti vältettävissä olevia ohjausvirheitä. En silti osaa olla pettynyt vaan vieläkin on ihan tautisen hyvä fiilis. Ensi kerran kisatavoitteisiin voisin vielä lisätä tarkemman ohjauksen ja sen, että oikeasti menen sen mukaan mitä suunnittelin. Mitään tulostavoitteita en vielä aseta, kyllä ne nollatkin vielä tulee kun ovat tullakseen Hymy Tai siis nehän tulee sitten, kun saan rennosti ja tarkasti ohjattua koko radan ja Urho kulkee yhtä keskittyneesti kuin tänään ja eilen.