Ensimmäinen ryhmätokokerta. Kiva ryhmä on tässäkin, tavoitteet taitaa lähes kaikilla olla samantasoiset, ylempiin luokkiin on kova tahto.

Alkuun tehtiin kontaktiharjoittelua -pujottelua ja rivissä vastakkain kävelemistä. Olin tosi positiivisesti taas yllättynyt, että Urho kyllä tekee tosi hienosti ja tarkasti, kun vaan aletaan hommiin. Sitä ennenhän se piippiippiippaa. Pujottelukin sujui mallikkaasti seuraten ja perusasennossa odottaen, vaikka toiset kulkivat hyvin läheltä ohi. Toisin kun ennen hallille tuloa, Urmas hieman provosoitui labbiksen räyhäämisestä, eikä meinannut ohittamisesta tulla mitään. Ihania tuollaiset takapakit...

Seuruun jälkeen sivulle tuloa. Urho istui taas tassu mun jalan päällä. Asento on muuten hieno ja suorakin, mutta oik etujalka on mun vas jalkaterän päällä. Pitää jatkaa perustreeniä taas.

Luoksepäästävyys meni hyvin, Urmas istuu kuin tatti. Paula ei vielä katsonut hampaita, mutta silitti kaulalta. Hampaat otetaan ensi kerralla.

Paikkamakuusta sovittiin, etten ota sitä vielä hallilla lainkaan vaan muiden paikkamakuun aikana vain rauhoitan Urhon ilman mitään käskyjä.

Palkkana käytin tällä kertaa lähes pelkästään nameja, liikkeissä ei tullut ääntä. Muutaman seuruupätkän (peilin kautta katsottuna) otin narupallolla.

Ollaan kuulemma edistytty paljon alkeiskurssista, kivvaa :)