Onpa voittajafiilis! Jenskun ja Lennin kanssa lähdettiin hallille, eipä tarvinnut tenttiä enää miettiä. Halusin tehdä niitä typeriä valsseja ja sitten kunnon baanaa loppuun. Ja menipä hyvin!

Rimat 60 cm, puhdas rata! Valsseissakaan ei ollut valittamista, hyvät käännökset ja keinu oli myös hyvä! Jeeeee! 4 ekaa estettä on sama kuvio kun tiistaina Activella, siis se meidän sössönsössön-kohta (Ohjasin samalla tavalla kuin silloin, vaikka noinniinkumuuten olis ollut järkevämpi viedä 3 hyppy peruskäännöksellä)

Tämän jälkeen muuten samanlainen, mutta 9 ja 10 korvattiin kepeillä. Alku ei ollut niin hyvä, Urho alkoi kuumua, joten loput tein vaan keinulta eteenpäin. Meni sujuvasti silloin, kun pysyin radan sisäpuolella ja pikkasen jarrutin putken jälkeen. Kun tein persjätön putkella ja menin ulkoreunaa, tuli Urholle putkessa kauhea kiire ja se räiski 8 riman alas. Jarruttelu näin päin ei onnistunut, Urholla oli vaan hirveä kiire kepeille. No sitä reenaillaan joskus, pääasia että jäi tosi hyvä fiilis näistä treeneistä, tämä valaa taas uskoa tähän hommaan!