Activella, korvaustunti viimeviikkoisen migreenikerran tilalle. Meni välillä hyvin ja sitten ihan surkeasti. Ennen aksailua tokoiltiin ja se oli selvästi hyvä, Urho malttoi paremmin odottaa omaa vuoroaan.

1264617878_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensin tehtiin yhtä vapaavalintaista kohtaa. Mun valintani oli ensin 13 - 17, niin että otan kepeillä sivusuuntaista etäisyyttä. Ensin pallo keppien päässä ja meni tosi hyvin. Sen jälkeen tehtiin pari kertaa niin, että palloa ei ollut valmiina ja se meni silti hyvin. Otettiin vauhtia 13 käännökselle hypyltä 11 asti ja edelleen meni tosi kivasti ja oli hyvä fiilis. Olin innoissani, jeejee, Urho kestää hyvin vedättämistä ja sivusuuntaista irtoamista ja hypyn 13 rima ei tullut kertaakaan alas!

Sitten tehtiin koko rataa. Alku meni tosi sujuvasti, mutta A:n alastulo ei ollut hyvä. Luisui yli. Takaaleikkaus muurilla onnistui moitteettomasti. Vekki 13 oli hyvä, samoin takaaleikkaus 15:lle, mutta kepeille Urho meni väärin sisään. Sen jälkeen alkoi alamäki ja ahdstus. Urho tuli jatkuvasti kepeiltä kesken pois. Laitettiin ohjurit - tuli ohjureiden ali. Tiukensin käskystä, lisättiin painetta - meni kerran hyvin ja sitten taas alkoi luistaa välistä. Loppujen lopuksi me jäätiin junnaamaan 15-17 kohtaan, eikä siitä oikein tullut mitään. Kertaalleen koutsikin kielsi Urhoa kovemmin keppien kesken jättämisestä ja siitä Urho otti sitten nokkiinsa. Se alkoi ensimmäistä kertaa ikinä paineistua liikaa agilitytreeneissä ja juoksi kentän laidalle makaamaan. Sain sen sieltä kuitenkin mukaan ja tehtiin kepit vielä muutamaan kertaan, mutta se ihan selvästi hidasti ennen ohjureita. Loppuun tehtiin vielä 17-22 ihan kohtuullisesti, mutta A:n alastulo luisui taas.

Summa summarum: Mikon mukaan Urholle saa lisätä reilusti painetta kepeillä, että se malttaa keskittyä, vaikka menen edellä. Kielletään, jos se tulee välistä ulos ja toisinpäin sitten taas kehutaan paljon ja palkataan heti kepeiltä kun se tekee oikein. Positiivista taas oli se, että vaikka painetta tuli liikaa, Urho pystyi tekemään töitä hyvin ja palkkautui sen jälkeen pallolla hyvin.

Phuuuh. Huomenna uusi yritys, katsotaan jäikö tästä kerrasta Urhon pääkoppaan mitään muistiin.