Sanginjoentien varressa, raekuuron ropistessa, kuuden maalin ilmaisutreeni.

Kaikki maalit linjalta n 30 m, maalien välillä n 40 m. Lähetys ja ilmaisu. Alussa Urhola oli jotain ihme vouhotusta, ei lähtenyt suoraan ja muutenkin sinkoili. Hyppäsi ekan maalin päälle, mutta haukkui hyvin. Palkkaa tuli aina korrektista käytöksestä ja hyvästä haukusta. Toinen maali oli Urhon mielestä vähän epäilyttävä ja se kävi välillä kauempana, mutta ilmaisi silti. Kolmas lähetys alkoi olla jo sinnepäin, ilmaisu hyvä, hyppäsi vasten kerran. Nää kolme ekaa meni vähän vouhottaessa, kolme viimeistä oli ihan priimaa.

Kolmen viimeisen kohdalla lähetys meni hyvin, ilmaistessa Urho joko istui (seisova maali) tai makasi (istuva maali) ja haukkui tasaisesti koko ajan. Palkkaa tuli hyvistä sarjoista, sarjat ainayli 10 haukkua. Sain hyvin käveltyä lähelle, ei vilkuillut. Hyvä treeni.

Ensi kerralla muuten samanlainen, mutta kaikki (ainakin 5) maalia saavat olla makaavia. Alkuun otan ehkä jonkun tyhjän alueen alle, että saan turhia höyryjä pois. Nytkin alla oli kyllä reilu 30 min lenkki, mutta sen jälkeen oli autossa odottelua, kerkesi ilmeisesti jo kerätä virtaa lisää.

No, ainakin on parempi mieli, kun edellisen kerran jälkeen :)