KAS:n mölliryhmä. Lämppää 30 min, jäähdyttelyä 40 min. Tällä kertaa meitä oli vain 5 koirakkoa, joten päästiin tekemään suht paljon.

Aloitettiin keinulla. Tauko oli tehnyt hyvää, meni hyvin kovastakin vauhdista. Kontakti oli hyvä. Rengasta mentiin myös, hyvä sekin

Sitten tehtiin hyppypätkää. Kuviossa oli 5 hyppyä ja u-putki. Hypyt olivat myös u:n muotoisesti niin, että keskimmäiset olivat putken pään kanssa samalla tasolla, yksi putken takana ja ensimmäiset taas keskimmäisille suorassa linjassa. Tarkoitus oli mennä kauimmainen hyppy niin, että ohjaan putken takaa. Ensimmäinen yritys ei ihan onnistunut, Urho kiersi kauniisti putken reunaa pitkin, mutta ei hypännyt esteitä :D Vein seuraavalla kierroksella kokonaan putken ulkokautta (vähän niinkuin näytin reitin) ja sen jälkeinen yritys onnistuikin ihan mallikkaasti. Sitten tehtiin hyppy- u-putki-hyppy. Tässä saakin viimeiselle hypylle jarrutella, yhtään jos ei jarruta niin rimat sinkoilee. Mutta eipä sinkoillut kun jarrutin. Sitten lisäsin samaan pätkään 180° hyppy - u-putki -hyppy ja meni kivasti. Tämän jälkeen tehtiin taas ensimmäistä harjoitusta, mutta vain putken takana olevalle hypylle asti -meni kivasti. Hienoa on huomata, että Urho pystyy jo menemään kauempana minusta. Edelleenkin se tekee niin, että jos se on epävarma, se ennemmin tulee ihan liki, kuin että itsenäisesti menisi esteitä.

Hyppyjen jälkeen keppejä. Ensin pari toistoa 12 kepillä. Sitten oli pätkä jossa oli 12 keppiä -90° 4 keppiä - 90° 4 keppiä -putki. Ensimmäisen 90° kepeille menon Urho aloitti väärältä puolelta, se teki sellaisen kurvin ennen sitä, että näytti kun se olisi pujotellut yhden näkymättömän kepin :D Loppu menikin kivasti. Vauhtia oli. 4 kepin pätkät oli Urholle outoja, se näytti aina siltä että "mihkä helevettiin ne ny hävis? o_O" Näiden jälkeen testattiin Janitan koulutuksessa ollutta kiepautusta kepeille (jep, ihan on joo virallinen termi...). Eli J-putki, jonka jälkeen putken menosuun kohdalta kepit samaan suuntaan kuin putkikin. Piti sormella piirtää viiva mitä pitkin koira kulkee - ja hitto kun meni säpäkästi! Olin vähän skeptinen, että näinköhän tästä mitään tulee, kun on niin vaikia, mutta paskat ollu. Urho meni kun vanha tekijä.

Loppuun keinua lisää ja puomia muutaman kerran. Puomi oli nyt hyvä, ylösmenollakin Urho pysähtyi! Ehkä alan pikkuhiljaa uskoa tän homman onnistumiseen :)