Ensimmäiset treenit pimeässä. Tuuli ei liikkunut yhtään. Suunnitelmissa oli ottaa pelkkää ilmaisua.

Pidin tietä keskilinjana, molemmin puolin oli 2 maalia, 50 m tiestä ja 50 m toisistaan. Lähetin ensin vas. puolelle, hyvä ja suora lähtö, haukku x 10, oikein kiva. 5 haukun jälkeen tuli tauko, huomaa, että on paljon palkattu 5:stä haukusta. Toinen maali oli tien oikealla puolella. Lähtetin ja Urho etenikin hyvin, mutta saikin hajun kauemmasta maalista ja sinkosi sinne haukkumaan. Hyvä 15 haukun sarja. Seuraavana taas tien oik. puolella, haettiin se, joka äsken jäi hakematta. Lähetin Urhon, mutta jostain syystä se lähti melkein päinvastaiseen suuntaan (sivulta istumasta pyörähti taaksepäin), uusintayritys onnistui. 15 haukkua, muuten hyvä, mutta kulki makaavan maalin yli. Viimeisellä lähetin taas ensin huolimattomasti, Urho kiepsahti taas vähän sivulle. Pyysin uudestaan luokse ja uusintayritys oli taas hyvä ja suora singahdus. 20 haukkua, hyvin jaksoi.

Kaikille maaleille lähetin niin, että maali ei ollut suoraan edessä, vaan Urho kääntyi 50 m:ssä vas puolella oikealle ja oik puolella vasemmalle. Vähän niinkuin laatikkopiston tapaista. Tätä on hankala itse arvioida ja kommentoida, kun en oikein ole koskaan kunnollista pistoa nähnyt, mutta hyvin Urho liikkui ensin suoraan 50 m (kun vaan keskityin lähettämiseen) ja sieltä suoraan maalille. Haukut oli hyviä, ja tosi hienosti Urho aloitti haukkusarjan.

Ensi viikolla taas vuorostaan jotain nenänkäyttöä, mutta ilmaisuksi kyllä vaaditaan jo sitä 10-20 haukkua. Turhan pitkään olen taas varmistellut, kyllä se hyvin haukkuu kun antaa vaan haukkua.