Meille sattui etsintävuoro. Keli oli sateinen, ei kauheasti tuullut, alue oli n. 50 x 200m. Ensin partioitiin tyhjää reilun varttitunnin ajan, tarkoituksella hyvin tiheällä siksakilla, että Urholle saataisiin tyhjää aluetta alle.

Ensimmäinen maalimies oli alueen puolenvälin jälkeen, pressun sisällä makaava. Urho ilmaisi tosi nätisti, ohjeena oli palkata heti ensimmäisestä haukusta. Tämän lisäksi haukutettiin myös pari kertaa lisää, hyvin irtosi. Tosi hientoa oli se, että Urmas käyttäytyi nätisti, eikä tunkenut syliin! Tuuli ilmeisesti pyöri alueella paljon, koska näytti, että Urholla olisi ollut haju jo aiemminkin (jopa parikin kertaa), mutta se vain ei osannut paikallistaa sitä. Hyvä suoritus kuitenkin loppujen lopuksi.

Toinen maali oli hirvitornissa. Aiemmat korkealla olevat maalimiehet on olleet niin, että Urho on päässyt maalimiehen luo. Urho sai hajun n 30 m päässä, työsti sitä hyvin ja osasi paikallistaa sen ylös! Ilmaisi myös hyvin, tuli hyviä haukkusarjoja sillä aikaa kun maalimies kapusi alas :) . Ajattelin ensin, että hajun lähteen paikallistaminen olisi ollut sille vaikeampaa, mutta eipä ollutkaan, hieno otus!

Kaiken kaikkiaan hyvä treeni. Urholle teki tosi hyvää joutua odottelemaan, kun haettiin kartasta suuntaa. Jo ennen alueelle irti pääsyä se joutui odottelemaan, samoin alueella siksakkien "päissä". Urho malttoi kuitenkin odottaa nätisti ja toisaalta jaksoi kuitenkin tehdä töitä koko reilun 20 min.

Seuraava Urhon etsintävuoro (eli parin kuukauden päästä) saa olla ainakin puoli tuntia. Sinne laitetaan 3 maalia, pari makaavaa ja yksi istuva. Ensi kerralle yritän saada ainakin 4 maalia, nenänkäyttöharjoituksia taas. Joku voisi olla kokonaan peitettykin.