MM:stä on nyt haettu uusia tuulia, uusia kikkoja ja mielettömästi treeni-intoa! Minnankin kiemuroissa oli paljon MM-vaikutteita. Aloitettiin kahdella vierekkäisellä hypyllä (vrt. maksien yksilöfinaaliradan SE kuuluisa kohta). Itseasiassa olisi omissakin treeneissä joskus kiva kokeilla, miten monta eri ohjaustapaa kahden hypyn kuvioon keksisi. Pyörityksissä huomasin, että Urho kääntyy huonommin vasemmalle, sitä oli tosi hankala saada "työntämällä" kääntymään vasemmalle. Reeniä lissää. "Japanilaisessa" (eli juuri ennen hyppyä persjättö ja työnnetään koira hypyn yli, ohjataan eri puolelta kuin takaa työntämällä) mulla oli sijoittumisongelmia, mutta koira kulki hyvin.

Tehtiin myös keppejä ja kontakteja itsenäisesti. Urho pujottelee Tupoksessa tosi huonosti, paljon huonommin kuin hallilla ja hietsussa... Puomilla harjoiteltiin vaan ylösmenoa "koske"-käskyllä, eli ei koko puomia. A oli hyvä.

Pidempänä treenipätkänä oli hyppy-pituus-putki puomin alla - 2 hyppyä (vrt. maksien yksilöfinaalirata). Urho irtosi putkeen tosi hyvin ja sain lähetettyä sen kaukaa, mutta se hyppäsi ensin pituuden vinoon, joten sitä piti ensin reenata. Siitä olen kyllä tosi iloinen, että Urhon saa irtoamaan hyvin, kilpajuoksussa kun ei sen kanssa pärjää.

Yksi harjoituksista oli putki-hyppy-pussi, joka meni ensi yrittämällä ihan *ituiksi, rimat vaan sinkoili. Toisella yrityksellä tajusin vähän jarruttaa ennen hyppyä ja sitten mentiinkin puhtaasti.

Lopuksi tehtiin hyppy-pituus- j-putki (suorassa linjassa) -hyppy -180° hyppy -pöytä. Tää oli kiva pätkä ja erityisen kivaa oli se, että Urho irtosi taas vallan mainiosti, joten mulle jäi tilaa sijoittua hyvin. Eri asia onkin sitten se, että pitää myös osata sijoittua oikein :D

Rimojen kanssa saa olla tarkkana. Pitää keskittyä juuri siihen hyppyyn mitä suoritetaan ja antaa tilaa hypätä. Vedättäminen, kääntäminen riman päällä tai hidastaminen tuo riman alas.

Se vaan ei oo niin heleppoo liikuttaa käsiä ja jalakoja yhtä aikaa ja ajatellakin samalla!!