Active Dogilla. Lämppäilyksi käytiin 20 min juoksulenkki ja 10 min metsäkävely. Urho piippasi "rataantutustumisen" ajan PALJON, mutta muuten vaikutti ihan normaalilta.

Tehtiin tiukkoja valsseja. Ensin yhdellä esteellä molemmin puolin. Yhdellä esteelläkin oli jo ongelmia, erityisesti vas. puolella. Mun pitää liikkua, mutta hyvin vähän ja hyvin rauhallisesti. Ideaali tietysti olisi, että voisin vain lähettää hyppäämään ja itse jo sijoittua paremmin seuraavaa estettä varten, mutta jos jään paikalleen, Urho hyppää huonosti.

Noh, sitten tehtiin kolmella hypyllä, 2 otettiin vastaan ja sitten jarrutettiin ja vietiin valssilla kolmannelle. "Mielenkiintoista" sanoi Mari Urhosta. Se reagoi tosi pieniin juttuihin ja tiputtaa riman herkästi, mutta sitten taas toisaalta onnistuin ohjaamaan melkein ohi ja siitä tökkäsin esteelle ja rima pysyi ylhäällä. Urho tiputti sellaisella ohjauksella, millä riman olisi pitänyt kestää ylhäällä ja taas rima pysyi ylhäällä silloin kun sen olisi luullut tippuvan... Kokeiltiin Jenny-käännöstäkin, josko sillä olis mennyt paremmin, mutta ei. 

Sitten tehtiin neljällä hypyllä valsseja. Kun liikuin syvälle ja reilusti mukaan, Urho meni sujuvasti ja rimat pysyi ylhäällä. Heti kun yritin ennakoida enemmän ja lähettää hypyille, niin rimat lenteli. 3. hypylle vein myös Jenny-käännöksellä ja oli ehkä himpun verran parempi käännös.

Ihme räpellystä, molemmilta. Pääasiassa Urho pudottaa takajaloillaan, välillä polvilla (joo-o...) välillä potkaisemalla varpailla. Mari sanoi, ettei löytänyt selvää logiikkaa miksi se pudottaa, kun välillä se ihan samanlaisella ohjauksella hyppää hyvin. "Tämä on mielenkiintoinen projekti, tässä onkin tekemistä", yyyyh...

Kepit tehtiin suljetusta kulmasta hypyn kautta. Luulen, että ekalla kerralla Urho ei vaan hahmottanut keppejä (valkoiset valkoisen seinän vieressä) kun se ei osannut hakea niitä. Toinen kerta oli parempi, vaikka vähän hidas.

Puomi oli ihan superhyvä! Yhden hypyn kautta, pysäytys alkuun ja alastulolla juoksin monta metriä sivusuunnassa ohi. Edes häiriönytkäytykseen Urho ei reagoinut, vaan lähti vasta vapautuksesta.

No joo. Viikonloppuna pitää käydä näitä valsseja vääntämässä. Ja naulata rimat paikoilleen. Ja sit tehdä onnistuneen pyörityksen jälkeen palkaksi kivaa putkibaanaa.