Olipas Urmas vallaton... Se oli niin täpinöissään kun pääsi taas treenaamaan, että meinasi mennä sähläyksen puolelle.

Aloitettiin mustalla radalla:

1242743976_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ekalla kerralla Urho oli niin täpinöissään, että paukas suoraan mun luo, eikä lukenut itse rataa yhtään. Lähdössä tosin otin sivusuuntaan ja eteenpäin etäisyyttä, mutta on se ennen sellaiset kestänyt. Toinen yritys oli hyvä, puhtaasti meni. Erityisesti hypyn 5 käännös oli tosi hyvä ja tiukka.

Sen jälkeen tehtiin samaa alkua, mutta 5 toiselta puolelta, välistä vedolla. Välistäveto meni kyllä hyvin kun sinne asti päästiin, mutta jostain syystä alku oli ihan tuskan takana. Urho jätti 2 hypyn välillä väliin, välillä tuli 3 rima alas, mutta loppujen lopuksi saatiin hyvä suoritus. Välistäveto tosiaan oli hyvä ja taas käännös tiukka. Alun ongelmat varmaan johtui isosta etäisyydestä meidän välillä, tauon jälkeen ei vaan voi pikkukelpie muistaa...

Sitten tehtiin punaisen radan loppu, eli putkelta 6 loppuun asti. Osoittautui oletettua hankalammaksi, Urho tuli 8 hypystä pariinkin otteeseen ohi! Kulmasin muka hyvin, mutta käänsinkin liikaa. Sinällään meni oikein sujuvasti, Urho oli ihan sitä mieltä että näin kuului tehdä! Sen jälkeen varmistelin 8 hyppyä liikaa, ja takaaleikkaus oli huono, mutta lopuksi saatiin taas tosi hyvä suoritus: hyvä A ja hieno irtoaminen loppuun.

Sitten tehtiin punainen kokonaan. Kepit on ihan selkeästi kärsineet tauosta. Yhtään ei kärsinyt vedättää ensin, vaikka ennen taukoa vedätin jo ihan reilusti. Parin toiston jälkeen onnistui taas, mutta käskytin keppien loppupuolella uudestaan. 4:lle hieno sylkkäri (vaikka ensin Urho meinasi kääntyä väärään suuntaan), ja muurille irtosi kuin ohjus! A:n kontakti valui, joten otin A:n uudestaan. Jälkeenpäin ajatellen tilanne oli ihan sama kuin kisoissa, jolloin kontakti oli huono, eli olin putken jälkeen reilusti edellä vedättämässä. Sitä pitääkin treenata lisää. Hassua, että jos annan Urhon ensin mennä A:lle, voin juosta ihan reilusti ja kovaa ohi ja se ottaa kontaktin, mutta tällaisessa tilanteessa (vaikka olen kontaktin puolella muka varmistamassa), se luisuu...

Loppuun vielä puomia, ja se oli nyt superhyvä. Putkenkin jälkeen malttaa hyvin ottaa ylösmenokontaktin, sivusuuntaista etäisyyttä sai otettua hyvän. Keppejä tein myös avokulmasta ja putkesta hieman vedättämällä ja sain niihin onnistuneet suoritukset.

Vähän pöljä fiilis jäi, vaikka ihan hyvin meni. Oli tosi tahmeaa juosta, mun liikkuminen siis todennäköisesti oli superhuonoa. Kepit jäi kaivelemaan, mutta onneksi tässä on parit treenit vielä ennen kisaviikonloppua.