Noh, tänään startattiin kahdesti. Eka rata oli meiltä niin hirveää kaahotusta, että ei siitä sen enempää. Ei ollut edes vaikea rata, mutta jo lähtö tuotti Urholle vaikeuksia. Loppujen lopuksi mentiin ehkä 7 estettä ja A kahteen kertaan, kun valui kontaktilta alas. Se oli ehkä ainoa positiivinen asia tuossa kaahotuksessa, että maltoin ottaa huonosti menneen A:n uudestaan, eipähän jää koiralle kuva, että nämä saa kisoissa mennä miten sattuu.

Toka rata oli parempi ja sain itsekin siihen paremman keskittymisen. Alussa oli 3 esteen suora ja siitä puomille ja halleluujaa, Urho pysähtyi ihan itse puomin ylösmenolle! Se stoppasi siihen jo ennen käskyä! Puomin alastulo oli myös hyvä. Sit oli pari putkee ja hyppy ja sen jälkeen mentiin sylkkärillä kepeille ja johan olikin hieno! Urho kulki tosi sujuvasti ja pujotteli hyvin. Pari hyppyä ja A, joka tällä kertaa oli tosi hyvä. Sitten mentiin putkeen ja sen jälkeen kaaressa hyppyjä, ja jostain syystä himmailin itse, eikä Urhokaan mennyt täysillä vaan kääntyi ja meni yhdestä esteestä ohi. Loppuradalla ei ihmeyksiä, keinu oli myös hyvä! Tuloksena vitska taas (vaikka oikeasti olis pitänyt olla 10, siellä tippui yksi rimakin) ja toinen sija (tuloksiin ei kyllä vaikuttanut oliko 10 vai 5, toisia oltaisiin kuitenkin oltu). Hävittiin nollan tehneelle BC-kelpielle reilu sekunti, että ihan kovaa paineltiin.

Toinen rata oli jo hyvä ja ihan hyvä fiilis jäi. D-kisassa (mistä siis meiltä tulos) tuli kaiken kaikkiaan 4 tulosta 19 maxi1:stä... eli tyytyväisiä ollaan :)