Mulla meinasi tulla harjoitteluviikon aikana jo vieroitusoireita agilitysta ja Urho oli pitänyt viedä Foona-tyttöystävän luo energiaa purkamaan. Tänään tehtiinkin sitten Jenskun ja Lennin kanssa kunnon maratontreenit ja tulipahan hyvä fiilis, ihan vain treenaamisen ilosta!

Jensku oli suunnitellut meille kiemuroita viidellä rinnakkaisella esteellä. Aloitettiin slalom-harjoittelulla joka oli ihan helevetillisen vaikiaa. Minä en vaan taipunut, enkä juossut enkä ollut oikeassa paikassa ja Urho imi kepeille ja kepeille ja kepeille tai meni siivekkeistä ohi. Alku meni ihan reisille ja jätettiin tämä hautumaan.

Tämän jälkeen ohjattiin kaukaa. Koira jätettiin sivusuunnassa kauas ja pyrittiin itse liikkumaan vaan yksi askel, koira hakisi itse hypyn, sen jälkeen käännettiin koira itseä kohti ja hypyn jälkeen tiukalla valssilla putkeen. Tämä sujui meiltä ihan kohtuu hyvin, Urho sopii hyvin ohjaus, jossa jää tilaa suorittaa. Kertaalleen käänsin Urhon putkeen jotenkin ihmeellisesti selän takaa, mutta hyppykuvio sujui hyvin. Yritin piirtää tästä hienoa kuviota, lähinnä siitä miten itse liikuin, mutta jäi yritykseksi. Ei oikein taivu tuo Macin appleworks...

Sitten siirryttiin tiukkoihin takaaleikkauksiin. Tuntui tosi vaikealta alkuun, mutta itseasiassa sujuikin ihan hyvin. Urholla kärsii jo hyvin takaaleikata lähellä ja itse muistin antaa tilaa tehdä.

Lopuksi palattiin vielä slalomiin. Jensku väänsi rautalankaa taas (kiitos Hymy ) ja itse yritin löytää jotain järkeä askeleisiin ja räpylöihin. Mun pitäisi olla tosi paljon edellä ja muistaa kääntää yläkroppaa ja vielä juosta suoraan, ihan liikaa liikkuvia osia Huuto Loppujen lopuksi saatiin pari onnistunuttakin suoritusta, mutta kahta slalomia enempää en putkeen kyllä kykene tekemään. Ei riitä meikäläisen motoriikka, ei.

Keinua ja yhdellä hypyllä takaakiertoa tehtiin vielä ennen jäähdyttelyä. Takaakiertokaan ei mennyt niin hyvin kuin viimeksi, kökin ihan liikaa edessä. Lopuksi siitäkin saatiin onnistunut suoritus, mutta pitää ehkä huomenna käydä vielä tekemässä uusiksi...

Ei ollut ihan ihanteellisin treenivire, koira himppasen kuumana ja ite pökkelönä. Ei pitäis pitää taukoja Silmänisku