Hakutreenit pitkästä aikaa, Pikkaralassa, mutta ei perinteisellä paikalla. Treenipaikan vieressä oli iso hiekkakuoppa ja korkeat penkereet, laitoin Urholle kaksi maalia penkereen päälle ja yhden isolle kivelle.

Jo ihan alku oli turhan levoton ja Urhoa joutui oikeasti komentamaan, että se esim. malttoi seurata kunnolla. Haku meni hyvin ja Urho irtosi nätisti, ensimmäisen maalin ilmaisu oli muuten hyvä, mutta Urmas pomppi ja sinkoili samalla omaan makuun ihan liikaa. Tämän jälkeen etsintään lähettäminen ei meinannut onnistua, tuli aina haukkua. Otin lähdön kolmesti alusta, että sain Urhon hiljaisena matkaan. Hakutyöskentely taas hyvää, eikä mitään turhautumista näkynyt. Hajun maalista Urho sai kauas alas ja se kiipesi suoraan pengertä pitkin maalille. Ilmaisu kuulosti hyvältä ja kesti kauan, mutta tosiasiassa Urho olikin sikaillut ja hyppinyt maalia päin. Kolmas maali meni samalla tavalla, hyvä hakutyöskentely, mun korvaan hyvä ilmaisu, mutta haukkuessaan Urho oli taas rynninyt (makaavan) maalin päälle. Paska.

Ärsyttävää sikailua. Pitänee palata ihan perusteisiin ja treenata pelkkää haukkua vaikka liinassa. Takoa jollain tylpällä esineellä päähän, että ei perkele rynnitä. Tässä oli välillä jo tosi hyvä kausi, en tiedä johtuuko sikailu tauosta vai mistä. Sama se, ei niin saa silti tehdä.

Äääääääääää.