Tenttien jälkeen, tyhjentääksemme pään turhasta, suunnistimme Jenskun kanssa -ylläripylläri- hallille. Suunnitelmissa takaakiertoja, persjättöä ja keinua. Ja ihan vähän keppejä.

Ensin kuitenkin lämppäiltiin. Minä lämmittelin liipaisinsormea ja koirat paineli reipasta laukkaa.

Ja Urho komentaa jälleen.

"Kuuletkos!Hä?"

Viittasankarit. Urhosta kun sais joskus kuvan, jossa sen liike näyttää normaalilta...

Tarkkaa puuhaa, näissäkin mennään kieli keskellä suuta. Lenni vissiin keskittyy :D

Lennistä sai muutamia hyviä poseerauksiakin

Urhon kuvat näytti lähinnä tältä. Saamarin kengurueläin.

Lennillä on hauskat korvat, liikkeessä koko ajan 

Lenni moshaa :D

Mihinkä se hävis?

Treenattiinkin me sitten vähäsen. Ensin neljällä esteellä takaakiertoja niin, että takaakierron jälkeen otettiin tiukalla valssilla vastaan ja vietiin siivekkeen suuntaisesti seuraavalle takaakierrolle. Me tehtiin tätä siis ekaa kertaa tiistaina, Urho oli vissiin nähnyt siitä unia, koska se teki kuin vanha tekijä. Ensimmäisellä kierroksella olin vähän hoomoilasena, koska en tosiaan ajatellut, että se sujuvasti osaisi ja jäin sitten itse vähän jälkeen *nolo*. Toinen kierros meni jo sujuvasti. Treeni ei ollutkaan niin vaikea miltä se paperilla tuntui. 

Seuraavaksi tehtiin samaa persjättötreeniä kuin tiistaina. Tämäkin onnistui hyvin! Tätä olin itse miettinyt paljon ja nyt osasin ajoittua paaaljon paremmin kun aiemmin, tämä meni hyvin! Oik-vas oli paljon vaikeampi kääntö mulle, mutta Urho kyllä teki sujuvasti (=räkä poskella niin kuin aina...)

Sitten tehtiin puomia. Tauko on tehnyt hyvää! Ylösmeno hyvä ja se malttaa aina tehdä sen! Tehtiin yhden hypynkin kautta. Alastulo myös hyvä, sivuttaisesti kärsii ottaa väliä jo melko paljon. Sitten pitää työstää vielä se, että olen taaempana. Narupallolla tehtiin, palkka muutama metri puomin jälkeen maassa.

Kepit meni myöskin sujuvasti, etupalkalla tehtiin. Lähetin yli 90° kulmasta ja tein yhden takaaleikkauksen suoraan keppien edestä lähetettynä. Ekalla kerralla pujottelun rytmi ei ollut hyvä, mutta muut meni oikein sujuvasti. Erityisesti takaaleikkaus, Urho lähti tosi hyvin hakemaan kepeille, eikä mun liikkuminen takana häirinnyt yhtään.

Lopuksi tehtiin keinua. Urholle meinasi tulla lentokeinu, mutta ihan viime sekunnilla se nosti toisen takajalkansa takaisin keinulle ja ilme oli sellainen *oho, meinas unohtua* :D Eihän siinä voi kun hymyillä kun toinen niin yrittää :D Otettiin kuitenkin pari toistoa vielä sen jälkeen ja ihan kivasti sujuivat.

Jäähdyttelylenkillä kulutettiinkin sitten melkein tunti, vaikka olikin reipas pakkassää.

Ensi viikko onkin sitten Urholla treeneistä lomaa, kun mulla on Rovaniemellä harjoittelu. Mun pitää ehkä mielikuvaharjoitella agilitya, ettei tule vieroitusoireita...