Pidimme pitkästä aikaa muutaman päivän treenitauon ja kävimme piipahtamassa Kontiolahdessa. Kuvia reissusta on vino pino, kunhan saan ne koneelle ja käsiteltyä, niin laitan blogiinkin.

Viki kävi näytelmissä ja ensikertalaiselta ihan pätevä esiintyminen. Tuloksena EH ja junioriurosten neljäs sija. Pikkuvikaa löytyi, mm. mustaa hännänpäässä, valkoista rinnassa ja liian kevyt alaleuka, mutta tyytyväisiä olemma, otus käyttäytyi kauniisti.

Eilen oli paluu arkeen ja treenilöihin. Hakutreenit bilsan parkissa ja treenattiin nättiä ilmaisua. Urho oli liinassa. Ensin oli tarkoitus tehdä niin, että jos Urho koskee maalia, kiskon sen pois. Tämä osoittautui taas tosi vaikeaksi, ja tuloksena oli sellainen Urho juoksee kovaa päin-minä kiskon pois-kovaa päin-pois-päin-pois-sykli. Loppujen lopuksi teimme niin, että hidastin liinasta ennen maalia, ts. pysäytin oikealle paikalle ja annoin haukkua siinä. Tämä toimi huomattavasti paremmin ja näin teemme myös ensi kerralla. Vikalla maalilla Urho alkoi jo itsekin hakea oikeaa kohtaa.

Tänään mennään taas agilitaamaan. Saa nähdä mitä siitä tulee, viikkoon ei olla esteillä käyty. Glunks.