Viime viikon AD-treeneissä oli tekniikkapätkän vuoro.

Itsenäisesti tehtiin tiukkaa kääntöä pituudelta ja renkaalta, sekä pöytää. Mikon ohjauksessa keppejä ja pieni radan pätkä.

Kepeillä me treenattiin sivuttaista irtoamista ja vedätystä (ylläriii...), kun ne meni viimeksi ihan vituralleen. Nyt meni paremmin, ja loppujen lopuksi sai taas vedättää kunnolla ja sivussa. Yli 90* kulmat oli näköjään vähän jääneet unholaan, mutta ysikymppinen meni kyllä hienosti.

Itsenäisissä pöytä oli alkuun ihan hukassa. Urho haki pöydän vierestä keinua sen näköisenä, että joku idelootti on pistänyt tänne ylimääräisen hidasteen! Tehtiin ihan alkeita, namia pöydälle ja hitosti kehuja :D Pituudella ja renkaalla käännöt ja väännöt onnistui hyvin.

Pienessä radanpätkässä oli sitten osia itsenäisistä treeneistä, mm. putkesta pöydälle, siitä pituudelle ja tiukka kääntö takaisin putkeen ja taas pöydälle. Pituudelle persjättö, hyppy ja A. Meni tosi kivasti, pöydällä vähän hakemista, mutta muuten pääpiirteissään tosi hyvin.

Lauantaina käytiin itsenäisesti harkkailemassa hallilla. Mikko videoi, jos osaan liittää ne tänne niin teen sen. Melko helppoa hyppypätkää, tarkoituksena videoida miten Urho hyppää ja miksi se tiputtaa. Fysiikassa mun mielestä ei ole mitään heikkoa, eikä se jumissakaan ole. Mun mielestä (ja Marin myös) se ei vaan "kunnioita rimoja", eli ei vaan käsitä, että niistä pitää mennä aina yli. Paineistin Urhoa hieman ja sen jälkeen se kyllä yrittää aina paremmin.

Mutta oli kiva nähdä videoltakin, että kyllä se oikeasti hyppää hyvin, silloin kun vain malttaa tehdä sen.