OKK:n agikisojen innoittamana lähdettiin treenaamaan agia. Lämmittelynä juostiin Hietasaareen KAS:n kesäkentälle (ajallisesti ~20 min) ja jäähdyttelynä puoliksi juostiin, puoliksi käveltiin sama takaisin kotiin.

Treenipätkänä oli sama takaaleikkaushyppykuvio kun epäonnistuneissa keskiviikon treeneissä. Ilma oli tosi kuuma ja Urholla oli juoksulenkki alla, joten vauhtia ei ollut niin älyttömästi kuin ke, ja hyppykiemurat saatiin onnistumaan! 3 hypyn sarja onnistui tosi hyvin, mutta edelleen mulla on ongelmia osata kääntää Urho niin, ettei tulisi silmukoita ( 3 hypyn jälkeen 4:lle, 180 °). Muutama kerta onnistui muuten hyvin, mutta tuli rima alas. Hyppytreeni lopetettiin onnistuneeseen 3 hypyn sarjaan.

Sitten tehtiin keppejä, tosi hyvin onnistunut 6 kepin sarja, koira vas puolella. Urho haki itse tosi nätisti kepit. Toista puolta en tehnyt, koska Hietasaaressa ei ole kaaria keppeihin. Tehdään sitä sitten hallilla joku päivä.

Lopuksi tehtiin keinua. Tulin siihen tulokseen, että Urholla on kohta kasassa hieno lentokeinu, joten keinuharjoitukset otettiin alusta "pamautustekniikalla". Ideana on että koiran tehtävä on pamauttaa keinu alas. Keinun toinen pää oli hyppysiivekkeen päällä ja hyppäytin Urhon suoraan kontaktille - JES ja nakkia. Vaikuttaa tosi lupaavalta tekniikalta! Ensimmäisellä kerralla Urhon korvista huomasi, että ääni hieman säpsäytti. Kun kuitenkin siitä sai heti palkattua ja homman uusiksi, niin muutaman toiston jälkeen Urho oli jo innoissaan pamauttamassa keinua, eikä todellakaan ahdistunut äänestä. Otin käskysanaksi pam, se toivottavasti on tarpeeksi erilainen muihin käskyhin verrattuna. Tää uusi tekniikka tuo tuon typerän esteen harjoittelemiseen ihan uutta intoa!