Tämän päivän ohjelmassa oli voitokas agilityrutistus KAS:n kisoissa. Yksi rima tuli alas, kun loihen lausumaan "tänne" suoraan riman päällä... *köh* No, ainakin ihan selvä fiba löytyi, muistaiskohan sitä jatkossa olla hiljaa.

Mittakaava taas 1:sinnepäin, ei oikein meikäläisen esteet asettunu kunnolla...

1241886344_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alku meni ihan sujuvasti, A:n kontakti oli hyvä. Kepeille takaaleikkasin, ei ongelmia. Keppien jälkeen putken 12 pää osoitti suoraan putken 13 väärää päätä kohti, joten mun piti yrittää viedä ulkokautta, että omalla liikkeellä saisin Urhon oikeaan putkeen. Keppien jälkeen siis valssi ja sitten olinkin ihan armottoman myöhässä. Urho kerkes kysellä putken jälkeen notta mihkäs sitä on matka. Sain ohjattua oikeaan päähän ja tein persjätön putkella. Persjätön jälkeistä hyppyä jänskätin ennakkoon, mutta se meni sujuvasti, hypyn 15 rima puolestaan alas. Ihan turhaan, koska ei siinä olis mitään paniikkia ollut, se "tänne" vaan jotenkin lipsahti melko voimakkaasti mun suustani...

Kääntö puomille ei ollut ihan ideaalein, mutta sinne se meni kuitenkin. Pysähtyi hyvin ylösmenolla ja alastulo myös oikeinkin hyvä. Rengas oli lopussa kyllä suorassa linjassa ja hyppy 20 kauempana. Renkaan jälkeen tapahtui jotain todella kummallista, en tiedä mitä. Urho oli tulossa ihan sujuvasti linjassa maaliin, mutta sitten se jumi ja kääntyi johonkin, meni haistelemaan jotain!!! Ei siinä kyllä montaa sekunnin sadasosaa mennyt, mutta erikoista se oli.

Kokonaistulos 5, melko vauhtia mentiin, koska aika oli -15,89. Tällä tuloksella irtosi luokkavoitto. 6 maxi 1:stä sai tuloksen, kaikkiaan kisaajia oli n. 20.

Hyppäri olisi ollut kiva, harmitti, etten ilmoittanut sinne. Huomenna sitten heti aamusta kaksi starttia.