Kävin hakemassa MM-kisoista lisää treeni-intoa ja sitä tosiaan sieltä sai, voisin vaikka asua hallilla :D

Maanantaina treenasin KAS:n hallilla suoraa ja keppejä. Aloitettiin pelkillä kepeillä, molemmin puolin. Sitten keppejä hypyn kautta, taas molemmin puolin. Kaaret oli alussa ja lopussa. Sitten harjoiteltiin hyppy-180°-kepit-sarjaa erilaisten ohjauskuvioiden kautta. Urho pujotteli tosi hienosti, ihan alussa oli vähän sähläämistä, mutta kun vauhtiin pääsi niin johan oli hienoa menoa!! Vein normaalisti kääntämällä (ah näitä mun hienoja termejäni...), valssaamalla, takaaleikkaamalla ja persjätöllä. Tosi hyvin meni kaikki, ennen kaikkea takaaleikkaukseen olin tosi tyytyväinen! Kepeillä kärsi jo hyvin vedättääkin, pystyin itse juoksemaan! Välillä palkkasin suoraan keppien jälkeen, välillä otettiin keppien perään vielä yksi hyppy.

Keppien hinkkauksen jälkeen tehtiin ympyrää hyppy-180°-kepit-90° hyppy-90°-keinu-hyppy-180° kepit. Ensimmäinen vienti kepeille ihan normaalisti kääntämällä, toinen takaaleikkaamalla. Tosi kiva pätkä, molemmat pujottelut hyvät ja keinu oli hieno! Nopea, mutta ei lentokeinu, kontakti oli hieno 2on-2off, ei mitään hiipimistä!

Sitten tehtiin 4 hypyn suoraa, molemmilta puolilta ohjaten ja lopuksi niin, että 4 hyppyä- u-putki -4 hyppyä takaisin. Eteen-käskyä kun muistan käyttää niin hyvin menee.



Tiistaina olikin sitten KAS:n mölliagiryhmän vuoro. Meillä oli treeninä vanha ykkösluokan rata, en jaksa nyt valokuvata sitä tänne. Alussa oli hyppy-rengas-90° kepit, pujottelun aloitukseen olin tosi tyytyväinen! Rengas meni myös ongelmitta. Pujottelun lopussa vauhti hidastui, mutta se varmaan johtui siitä, etten yhtään vedättänyt vaan enemmänkin himmasin perässä (muka varmistelin että pujottelu menee ilman kaaria kunnolla...). Pujottelun jälkeen takaaleikkaus hypyllä ja silmukkahan sinne tuli.

A:n kontakti hyvä, mutta puomi oli ihan ihme himmailua. En ymmärrä miksi Urho himmaa puomilla, sitä on kuitenkin aina palkattu naksulla tai kehusanalla 2on-2off-kontaktista. Jostain syystä se ei vaan ymmärrä mitä siinä pitää tehdä. Urho juoksee puomin alastulolle asti kovaa, mutta kontaktipinnalla se himmailee, eikä tule loppuun asti. Pitänee ottaa kosketusalusta tai namikippo sinne taas käyttöön. Kosketusalusta pitää tosin ensin palauttaa muistiin...

Muuten rata oli ihan sujuvaa, minä vaan olen HIDAS! Suorien putkien kohdalla jäi emäntä kuin tikku paskaan, kelpie meni jo. Urho hakee ihan kivasti esteitä jo, perässä rämpimällä saa kuitenkin ohjattua kutakuinkin oikeaan suuntaan, mutta karu tosiasiahan on että tässä on opeteltava juoksemaan.

Mitä treenataan jatkossa: no sitä puomia... ja emännän jalkoja... ja keppejä ilman kaaria... ja agilitya