Active Dogilla meidän ryhmällä on tavoitteena tehdä vuoroviikoin ykkösluokan ratoja (ne on meille oikeasti vaikeita) ja tekniikkaa. Olin tosi tyytyväinen tähän, kiva että voi keskittyä ihan perusteisiin. Tavoitteena tehdä treeneissä nollaratoja.

Tällä viikolla tehtiin melko helppoa ykkösten rataa, ei mitään ansapaikkoja. Mulla ei taaskaan ole radanpiirto-ohjelmaa, mutta piirrän käsin ja siirrän kuvan tässä joku ilta, kunhan jaksan. Pääasiallinen muistettava asia mulla oli, että pitää muistaa jarruttaa, mutta ei saa sitoa liikaa. Estesuorituksissa ei mitään ongelmia ja Urho irtosi kyllä tarvittaessa ihan superisti.

Rimoja kolisi ja tippui, mutta suurimmaksi osaksi oli silti tosi kiva mennä. Rimat tippui oikeastaan vain silloin, kun mun jarrutus käännöksissä oli myöhässä. Kahdesti taas sain kiellon aikaan sitomalla liikaa.

Seuraavana päivänä käytiin hallilla itsenäisesti treenaamassa pientä pyöritystä ja meni oikein kivasti! Jotenkin oli tosi vapautunut fiilis mennä ja vaikka ohjasin (omasta mielestä) aika riskirajoillakin, niin rimat pysyivät ylhäällä - käännöksissäkin! Kontakteja tehtiin myös, niissäpä ei mittään vikkaa ollut. Tehtiin aika lyhyt pätkä ja tosi hyvä mieli jäi!