Sairastelun jälkeen paluu arkeen ja treenien kimppuun. Hakutreenit bilsan parkissa. Urho aloitti oman vuoronsa taas ilmaisutreenillä, 4 maalia ja pelkkää haukkumista. Hidastin liinasta menoa, mutta haukun ajan liina oli löysällä ja Urho haukkui tosi hienosti. Palkkaa vaihtelevasti 8-20 haukusta.

Lopuksi otin vielä vähän nenänkäyttöä. 1. maali roskisalueelle, sellaisen lauta-aidan sisälle (ei kattoa) ja portti kiinni. Käveltiin pikkumutka tyhjää alle ja Urho kävi itsenäisesti tsekkaamassa lumikinosten taustatkin. Roskisalue oli rakennuksen vieressä, joten haju pyöri. Jonkun aikaa hajua saikin työstää, mutta lopulta kun Urho paikallisti hajun, päästin Urhon aidan sisäpuolelle. Ilmaisu oli hyvä.

Viimeinen maali oli kierreritiläportaiden päässä, katon tasalla. Ajattelin, että Urho tuskin kiipeää, koska se pelkää ritiläportaita, mutta ilmaisee todennäköisesti alhaalta. No Urhopa yllätti mut totaalisesti. Maali löytyi hyvin ja pari haukkua tuli portaiden luona. Sen jälkeen Urho meinasi kiivetä itsenäisesti, mutta vähän sitä ujostutti, joten tsemppasin. Yhdessä mentiin ja tosi reippaasti Urmas kiipesi, vaikka kyllä sitä hirvitti! On se reipas, noin kovasti tsemppaa kun on töissä :) Alastulossa takajalat tärisi, mutta ei se lukkoon mennyt missään vaiheessa!

Näin se kiitää!

Käytiin sunnuntaina jäällä, oli aivan ihana sää. Piti vaan taas todeta, että hittovie valokuvaaminen on vaikeaa! Sitä onnistunutta otosta odotellessa..

Mutta tällä poppoolla mentiin. Plus kameran takana mie ite.

Mauno Eeron sylissä. Manskilla meinas tulla vilu, vaikka lämpötila oli plussan puolella. Maunoa ärsyttää niin että savu nousee korvasta.