Ahkera ja aktiivinen on agilityharrastaja, kuumeessakin raahautuu treeneihin. Jäläkiviisaasti sanottuna, eipä ollu viksua, tiistain jälkeen olenkin maannut sängynpohjalla. Mutta treenit oli hyvät!

Aloitettiin jaakotuksella yhdellä esteellä. Tätä me ollaan tehty joskus viime kesänä viimeksi. Toimi kyllä Urholle tosi kivasti, se hoksasi heti mistä on kyse ja hyppäsi myös nätisti. Oikealle käännyttäessä jouduin ensin paristi huomauttamaan että sen riman kyllä kuuluis pysyä koko ajan ylhäällä, mutta sen jälkeen hyppäsi oikein nätisti.

Sitten tehtiin neljän esteen pätkä, jossa otettiin yhdeltä hypyltä vauhtia, sitten jaakotus ja sen jälkeen hyppy suoraan ja putkeen. Meni sujuvasti. Tämän tyyppiset ohjauskuviot sopii Urholle hyvin, se saa tilaa ja rauhaa tehdä itse, eikä kummallekaan tule liian hoppu eteenpäin.

Jaakotuksen jälkeen tehtiin pyöritysharjoitus. Vastakkaisella kädellä sidotaan koira ohjaajan lähelle kiinni ennen estettä, pyöritetään oikeaan kulmaan ja annetaan lupa hypätä -> koira laskeutuu hypyn jälkeen jatkon kannalta taas optimaaliseen kohtaan, me tosin jatkettiin pyöritystä vielä siivekkeen ympäri. Tää oli Urholle helppoa, se liikkuu hyvin kropan ohjauksen mukaan ja tuli nyt myös hyvin lähelle. Ei onkelmia kumpaankaan suuntaan. Tähän tehtiin myös kolmen esteen harjoitus: hyppy- pyöritys hyppy -pyöritys jatkuu siivekkeen ympäri -päästetään etenemään renkaalle. Toimi kivasti, hieno pieni eläin.

Loppuun vielä puomia, keinua ja keppejä. Kontaktit menee kyllä hienosti *kopkop*. Puomilla Urho pysähtyy alkuun hyvin ja oikein kyttää puomia saadakseen luvan juosta loppuun! Kepitkin oli kivat.

Urmas suhtautuu ihmeen hyvin kuumeiseen emäntään. Se ei hypi päin niin paljon kun normaalisti, eikä tunge lelua syliin. Oonkohan minä ärähdellyt sille nyt liikaa...?