AD:n vimpat treenit: pakkovalssia, sylkkäriä, putkijarrutusta, puolivalssia ja välistävetoja.

Pakkovalssi ei vaan meinannut onnistua. Rima tuli alas. Ongelmana se, että Urho kääntyy liian tiukasti siivekettä nuollen ja samalla kaataa joko koko siivekkeen tai ainakin tiputtaa riman. Tätä treenattiin ihan vain yhdellä hypyllä ja loppujen lopuksi päädyttiin siihen, että on vain vekattava reilusti kauemmas ennen hyppyä, jotta hyppylinja on oikeasti suora, jolloin Urho keskittyy hyppyyn kunnolla. Tarkoitus olisi ollut saada kääntymään lähempänä siivekettä. Kuulemma, kun tätä treenataan näin, se alkaa kestää myös lähempänä kääntämisen.

Sylkkäri on aikoinaan mennyt hyvin, nyt ei oikein onnistunut. U ei tullut tarpeeksi kiinni, palataan takaisin namijuttuihin. Ärsytti tämäkin, kun onhan tätä jauhettu lenkilläkin paljon, muttei näköjään tarpeeksi.

Putkijarrutus toimi kuin junan vessa ja sen jälkeen tulevan pakkovalssin sain toimimaan oikein näppärästi. Vähän siinä ehkä oli liikaa tilaa, mutta rima pysyi hienosti ylhäällä.

Puolivalssi oli samassa treenipätkässä putkijarrutuksen ja pakkovalssin jälkeen (piirrän jahka jaksan), se meni myös hyvin.

Välistä vedot oli ihan täydellisiä, tehtiin kolme (3) !!! nollapätkää peräkkäin ja se on meille kyllä onnistunein suoritus aikoihin!!! Olipa siihen kiva lopettaa, tuota fiilistä muistellaan joululomalla.

Loppua kohti Urho paransi keskittymistään (ja minä ohjausta?) kuin siat kirmailuaan. Muistelen, että silloin kun me treenattiin ihan tsigepaljon, niin treenit menikin paremmin, että ehkäpä Urho vain oikeasti vaatii paljonpaljon treeniä alle saadakseen kunnollisia onnistumisia. Näidenkin treenien aikana se oli käskyn alla ihan koko ajan, lähes puolet ajasta irti, pakotettuna raukka malttamaan omassa nurkassaan. Ehkä mun täytyy oikeasti siirtyä natsikuriin.