Käytiin Lennin ja Jenskun kanssa korkkaamassa vuoden -09 agilitykausi. Koira olli hieno, vauhdikas ja säpäkkä, emäntä taasen ihan kohmeessa... Lämppäiltiin ja jäähdyteltiin puolisen tuntia.

Pätkässä oli putkeen irtoamista, pari tiukkaa käännöstä, kepit ja puomi. Lähinnä nää treenit oli sellaista asioiden mieleen palauttelua, joten sen suurempia analyysejä en aio kirjoittaa. Putkeen Urho irtosi ensin väärään päähän, kuvittelin ohjaavani oikein, mutta liikuinkin inasen valssatakseni, joten Musta Salama sinkosi väärään päähän. Tiukempi kääntö ja takaaleikkaus onnistui heti mainiosti kun itse liikuin kunnolla. Kepit oli hienot, avokulmasta sisään, ja puomikin meni kohtuu hyvin. Otettiin sitä jopa yhden hypyn kautta.

 

Tällä kaudella panostamme seuraaviin juttuihin:

- kontaktit kuntoon. Puomin ylösmenoa treenataan vielä lisää, se on hyvällä mallilla. Alasmeno opetellaan itsenäiseksi, tällä hetkellä se menee hyvin kun olen edellä tai rinnalla.

- ohjaaminen sujuvaksi. Kisoja ajatellen olisi suht hyvä pysyä kartalla 20 esteen ajan. 

- hypyt. Rimat pysyköön ylhäällä. Liittyy hyvin tiiviisti edelliseen kohtaan.

-kepit. No ne kyllä menee ihan hyvin. Menköön vielä paremmin. Mauno ei osaa pujotella itsenäisesti, joten jotenkin aina ajattelen, että tää on supervaikea este.

- Treenaamme tavoitteellisesti ja lupaan pyhästi olla joka treeneissä ajan tasalla ja skarppina, etten tee takapakkeja löysäilylläni.

 

Tavoitteena vuodelle 2009 on päästä kisoihin ja toivottavasti nousta kakkosiin. Mutta näin alkuun ainakin tehdä muutama onnistunut suoritus kisoissa.

 

Peeäs. Mistähän sitä saisi ilmaisen radanpiirto-ohjelman, joka käy Maciin? Ettei tartteis jatkaa tuota piirrä-valokuvaa-liitä-tekniikkaa...