Viime viikko vietettiin otusten kanssa Kajjaanissa. Minä olin harjoittelussa ja elukat nauttivat hotellielämästä päiväaikaan, iltaisin lähinnä lenkkeiltiin. Pientä tokontapaista tuli Urhon kanssa otettua, mutta ei mitään kirjoittamisen arvoista,

Tänään palattiin normaaliin treeniarkeen, Urho oli jo selkeästi kaivannut sitä! Hakutreenit Takukankaalla. Ilmaisutreeniä kolmella maalilla, enempää ei ollut paikalla. Kaikki ilmaisut menivät hyvin. Ohjeistin maalit palkkaamaan katseesta ja haukusta, Urho haukkui kaikki intensiivisesti ja hyvin. Välillä tuli hyviä 15 haukun sarjoja, välillä palkattiin yhdestä kahdesta haukusta.

Haukut oli hyviä, mutta irtoaminen ei. Tien toisella puolella oli treenannut juoksuinen narttu ja se puoli veti Urhoa kovasti puoleensa. Osa lähetyksistä oli ihan onnettomia kiepaisuja, mutta onneksi ne, jotka johtivat ilmaisuun, olivat hyviä. Pitänee treenata ihan peruspistoja pitkästä aikaa, ennen koetta tuli niin paljon tehtyä partiointia. Ensi kerralla on meidän etsintävuoro, mutta sen jälkeen treenataankin peruspistoja ja ilmaisua.