Urhon kanssa laatuaikaa viettämässä hallilla. Ensin lämppäiltiin reilu puoli tuntia, sitten fiilisteltiin hyviä ratoja ja sitten taas jäähdyteltiin 40 min. Jäähdyttelyn jälkeen Urho olis ollut vielä halliin menossa, meinas vissiin että reenit jäi kesken.

Vappufiilistelyt:

1241091909_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensin mentiin tuo musta rata ja hienosti mentiinkin! Kepeille ja sitä seuraavalle hypylle takaaleikkasin ja tuo 7 hyppy oli aivan mieletön! Urho hyppäsi ihan siivekettä hipoen ja kääntyi aivan ideaalisti, jee! Otin kisanomaisen suorituksen ja menin radan loppuun asti. 10 sieltä olis tullut, 10 esteen rima tuli alas (vähän turhan ahdasta meillä oli) ja muurin palikat lenteli. Muuten puhdas ja oikein hyvä suoritus. Tehtiin uudestaan ja nollaratana Hymy Pujottelu oli tosi hyvä, pystyin vedättämään paljon, samoin kontaktit myös tosi hyvät.

Välissä käytiin pihalla hengailemassa ja sitten tehtiin vihreä pätkä. Siinä ensin U meinasi mennä 7 hypyltä A:lle, mutta sain käännettyä puomille hyvin takaisin. 9 putken jälkeen hypyille sylkkärillä ja siitä "eteen"-käskyllä maaliin. Tämä meni puhtaasti ja hyvin.

Sitten viimeinen keikaus oli sellainen, että 3 ekaa estettä oli taas samat, siitä jaakottamalla vas puoleisen putken kauempaan päähän - kepit - hyppy -puomi ja puomin hyvästä alastulosta palkka. Meni tosi hyvin, jaakotus toimi hyvin, eikä rima tullut alas vaikka Urho hetken selän takana olikin. Kepit taas oikein mainiot, vaikka tällaista keppikulmaa ei ole tehty aikoihin. Puomille Urho haki nyt hyvin ja siihen oli hyvä lopettaa.

Nyt agility jää yli viikoksi tauolle ja sitten onkin heti kisat. Huomenna ja ylihuomenna on hakukokeet ja sunnuntaina lähden viikoksi harjoitteluun Kajaaniin ilman koiria. Tulen sieltä perjantai-iltana ja la-aamuna onkin jo kisat. Luulis ainakin koiralla löytyvän paukkuja Nauru