Piti sitten illan päätteeksi vähän tokoakin reenailla. ~10-15 min parkkiksella, häiriötekijöinä muutamia ihmisiä.

Urhoa selvästi häiriötekijät kiinnostivat, mutta siitä huolimatta se teki todella tarkkaa -ja tällä kertaa myös äänetöntä!- työtä. Heti palkan jälkeen se alkoi haahuilla, mutta kun uusi pätkä alkoi, se oli taas skarppina. Ihana otus! (vrt. Mauno ei olisi skarppaantunut, vaan haahuillut koko treenien ajan)

Ensin tehtiin liikkeestä pysähtymistä, alkaa jo ihan kivasti sujua. Olen ottanut Salmen pysäytystekniikalla ja vartalo-ohjauksen on saanut jo häivyttää melko pieneksi. Vielä siinä on kuitenkin häivyttämistä. Pysähdykset olivat nopeita. Tehtiin 10 toistoa (5-tauko-5). Palkkana naksu ja nami.

Sitten tehtiin noutoa. Nouto on ollut koko kesän tauolla. Yritin alunperin opettaa Urhon tulemaan eteen kapulan kanssa, mutta jostain kumman syystä se tarjosi aina sivulletuloa. Oli ihan työn ja tuskan takana saada sitä eteen istumaan ja homma jätettiinkin hautumaan. Olin jo päättänyt, että tästä lähtien otan sen aina sivulle (ja menetän pk-puolella muutaman pisteen). Noh, mitä tekee Urho: hakee kapulan ja istuu aivan suoraan eteen! :D 3 toistoa, kaikilla sama homma ja emännällä ilo ylimmillään! Urho myös piti kapulaa nätisti edessä istuessa, ei mitään kiirettä sylkeä sitä pois! Oooo, ihana otus!

Noudossa palkkana nami ja viimeisessä namin jälkeen vielä vetonaru. Noudon jälkeen leikittiin vetonarulla, koska olin niiiin innoissani! Nopeita maahanmenoja ja muutama seisominen.

Lopuksi tehtiin muutamia täyskäännöksiä. Muutama askel-täyskäännös-palkka. Palkkana vetonaru. Seuruu ja täyskäännökset on kyllä niin tiiviitä, että meinaan kompastua koiraan, varsinkin silloin kun Urholla on vire korkealla. No, parempi liian tiivis kuin liian kaukana.

Vireen kanssa saa olla melko tarkkana. Liian korkealla vireellä tulee mukaan piipppiiip-pillikurkku. Toisaalta, tykkään tehdä sen kanssa kun vire on korkealla, se on niin ihanan säpäkkä. Kun vire on matalammalla, se tuntuu melkein lapaselta, vaikka toisaalta tekee myös silloin hyvin, vaikkakin astetta rauhallisemmin. Perjantaina on ekat ryhmätreenit, kassotaas mitä Paula sanoo tuosta virehommasta.