Nyt loistaa naama kuin Naantalin aurinko Cool Aivan sairrrraan hyvät treenit Activella. Vanhan kertausta, vähän pidempiä ohjauspätkiä. Valmistauduin siihen, että keskeytetään saman tien, jos rima tulee alas. Ja että varmasti saataisiin pasmat sekaisin, otaltivat Urho ja Usko-saksanseisoja lämmittelylenkillä yhteen. Nuoret pojat on siitä hassuja, että ensin pölisee karvat ja kitapurjeita tuuletellaan ja sen jälkeen ollaan kun toista ei olisikaan. Treeneissä eivät edes noteeraa enää toisiaan.

Ensimmäinen kuvio oli kuvan oikean puoleinen 11 esteen pätkä.

Eka yritys meni puhtaasti ja hillitysti, jee! 2:lla tiukka valssi, kääntyi tosi hyvin. Takaaleikkaukset onnistui hyvin. 10:lle vein liian pitkälle ja meinasi tulla kiire 11:lle. Toisella kerralla tippui 6:n rima. Keskeytin heti, otettiin pelkkä 6 ja takaaleikkaus. Tän huomautuksen jälkeen Urho hyppäsi huomattavasti tarkemmin. Kun ruvettiin hiomaan, niin tippui 2:kin, tästäkin huomautin ja sen jälkeen U hyppäsi taas hyvin. Loppuun tehtiin 7-8-9, 9:n takana pallo odottamassa. Tosi hyvä fiilis jäi koko pätkästä, oli hallittua menoa! Hyvä me!

Toinen harjoitus oli poispäinkääntöä vas. puoleisen kuvion mukaan. Putken jälkeen poispäinkääntö 2:lle ja sitten poispäinkääntö putkeen. Alusta asti Urho lähti hyvin kääntöön mukaan, mutta parin ekan kanssa oli ajoitusongelmia. Käänsin Urhon hypystä ohi tai ennen hyppyä. Kun saatiin ajoitus kohdalleen toimikin kääntö tosi hienosti! Taas oli hyvä fiilis itsellä mennä, ei hosunut yhtään vaan liikuin rauhallisesti, mutta Urho meni kovaa! 

Kolmas harjoitus oli myös poispäinkääntöä:

2:lle koira vietiin ensin esteen ohi, sitten poispäinkääntö - linja putkeen oli suora. 4:lle myös ensin ohi, sitten poispäinkääntö - putkeen. 6 valssaamalla. Ensimmäinen kääntö 2:lle oli multa huono, mutta kun sain ajoituksen kohdalleen, Urho kulki tosi hienosti! Kuivaharjoittelu on tuottanut tulosta ja se jo tajuaa, mitä kääntö tarkoittaa, eikä enää kohella! Urho haki esteet hyvin ja mentiin tosi sujuvasti. 7:lta jatkettiin vielä kepeille, aloitus hyvä, mutta sitten Urmas liukasteli ja rytmi sekosi. Keppien uusinta oli hyvä.

Taisin joskus sanoa, että jos me poispäinkääntö opitaan, käytän sitä aina, ja niin tosiaan taidan tehdä! Ohjaaminen tuntui tosi luontevalta ja sujuvalta ja Urho kulki melkein kuin ajatus. Joo, maaliskuussa me aloitetaan kisaaminen!