Ensinnäkin Urho kiittää tsempityksistä.

Sairaslomaa on nyt podettu muutama päivä ja toistaiseksi on mennyt ihan kivasti. Urho nukkuu sisällä ja ulkona kävelee kauniisti remmissä. Haavaa ilmeisesti vähän kiristää, koska Urhohan ei ole aiemmin kävellyt kauniisti Silmänisku

Kauluri tuotti alkuun harmaita hiuksia. Maunolle aikanaan kauluri vain tökättiin päähän ja sillä siisti, mutta Urmaksen kanssa se ei mennytkään ihan niin. Ensimmäinen kokeilu meni ihan reisille - nanosekunnissa kaulurin laitosta Urho oli hypännyt koikkaloikan seinän kautta ja irroittanut koko kuupan. Toisella yrityksellä laitoin kaulapannan tiukemmalle ja siitäkös Urmas riemastui. Se hyppi, pomppi, sinkoili ja repi ja mulla tuli hengenahdistus jo pelkästä ajatuksesta että tikit eivät kestä. Hyppimisen lopetettuaan Urho kulki pelkästään peruuttamalla tai yritti puskea syliin, mutta nyt elo lampunvarjostimen kanssa jo sujuu.

Haava on ihan siisti, vaikka erittäähän se vielä. Nyt kun kauluri ei enää tuota suurta ahdistusta, niin haavakin saa paremmin ilmakylpyjä. Eiköhän tämä tästä.