Saas nähdä onko meikäläisestä viikonloppuna kisaajaksi, kun tuntui pelkkä kontaktitreenikin vievän voimat. Pitänee pakata suklaata reppuun mukaan...

Pidettiin Hietasaaressa flunssaisten agilitaajien vertaistukiryhmä. Lenni ja Urho purkivat energiaa ja me Jenskun kanssa yskittiin ja niistettiin vuorotellen. Tehtiin parit kontaktit kyllä siinä sivussa.

Puomi-rengas-puomi oli eka reeni. Lähtö puomille 90° kulmasta. Ylösmeno oli aina renkaan jälkeen parempi. Tehtiin näitä muutama kappale, kaikkinensa puomi meni hyvin. 

A meni myös ihan kivasti. A:n alla oli putki ja ajattelin tehdä A-putki-A, mutta putkessa ei ollut painoja ja se liikkui, niin tehtiin sitten pelkkää A:ta. Lähetystä 90° kulmista ja persjättöjä A:n jälkeen.

Sitten loppuun kontaktikimara: A- rengas-puomi-keinu (kontaktit saman suuntaisesti), kivasti meni. Pitää aamulla katsella fiilistä, kärsiikö sitä vielä juosta. Jos ei menis huomenna, niin sitten sunnuntaina ainakin jaksais ne kaksi starttia. Toisaalta huomenna ei ole kuin yksi startti, senhän menee vaikka käsillään...