4 liikkuvaa maalia, treenipaikkana yliopiston bilsanlaitoksen parkkipaikka. Kerrankin valaistu hakutreenipaikka.

Eka maali käveli hiljakseen ympyrää. Urho pysyi nätisti lähellä (käskyn alla) kun liikuttiin tietä pitkin ja käskystä lähti hyvin etsimään. Vilkaisi maaliin päin, mutta ilmeisesti ei tullut hajua sieltä päin, koska jatkoi ohi pieneen syvennykseen. Sieltä Urho saikin hajun ja meni suoraan maalille. Ilmaisun aloitus hyvä, 3 haukusta palkka.

Toka maali istui ja heilutti käsiään. Hajun sai hyvin ja hajulla meni maalille, kertaalleen pomppasi syliin. Ilmaisun aloitus hyvä, taas 3 haukusta palkka. 

Kolmas istui tuolilla roskakatoksessa ja heilutti käsiään. Haju tuli lauta-aidan toiselle puolelle ja sieltä Urho paikansi hajun. Työsti kyllä hyvin, mutta ei alkanut ilmaista aidan väärällä puolella. Odotin ehkä liian vähän aikaa. Näytin mistä aidan toiselle puolelle voi kiertää ja sitten homma toimikin hyvin. Ilmaisun aloitus taas hyvä, 4 haukusta palkka.

Neljäs oli rakennuksen seinän vieressä syvennyksessä. Taas Urho sai hajusta hyvin kiinni, mutta ehkä vähän kuitenkin kyseli lupaa mennä. Käskin uudestaan hommiin ja sitten U paikallisti maalin hyvin. Ilmaisu hyvä, 4 haukusta palkka.

Ensi kerralla pitää saada vaikeita piiloja, että hajun työstämistä saadaan tehtyä. Nytkin tuli käskettyä uudestaan vähän turhan helposti. Muuten kyllä hyvä treeni, ei todellakaan mitään mörköilyä!