Viime vuoden tavoitteet olivat:

Agility: Tavoitteena vuodelle 2009 on päästä kisoihin ja toivottavasti nousta kakkosiin. Mutta näin alkuun ainakin tehdä muutama onnistunut suoritus kisoissa.

Haku: Tavoitteena tänä vuonna on läpäistä ainakin peruspimeä- ja -päiväkokeet, jopa ehkä loppukokeetkin. Pk-puolella haluaisin käydä BH-kokeessa, mutta siihen tarvitsisin pk-puolelta apua (joku kurssi olis kiva). Kasvattaja puhui Iporeista ja sai pienen kutinan siihenkin suuntaan. Pitänee tutustua asiaan tarkemmin.

 

Tavoitteet on lähes täysin täytetty: agilityssä on kisattu, vaihtelevalla menestyksellä ja hausta on peruskokeet takataskussa. BH-koetta ei edes yritetty.

Uusia tavoitteita kehiin siis:

Agility: Tavoitteena löytää rentous ohjaamiseen ja sen jälkeen myös kisaamiseen. Tulostavoitteita en aseta, koska uskon tuloksia tulevan, jos rentous ja yhteinen rytmi löydetään. Tavoitteena treenata hyvällä fiiliksellä ja siinä sivussa tehdä tekniikkaa.

Haku: Tavoitteena loppukokeet ja niiden jälkeen hälytysryhmäpaikka Urholle. Minä pääsin hälyryhmään jo viime vuonna. Mun tavoitteena on suunnistaa lisää. Kesällä/keväällä voisin etsiytyä OKK:n pk-porukkoihin katselemaan meininkiä ja sitä kautta ehkä innostua BH:stakin. Kesällä/keväällä aloitetaan jäljen alkeet ja haussa keskitytään valoiseen aikaan pistotyöskentelyyn.

Toko: No nyt sitten pyhästi lupaan käydä edes yksissä tokokisoissa kuluvan vuoden aikana. Paikallaolo onnistuu, jos kukaan muu koira ei tule Urhoa härkkimään.

Sellaista. Treenit on jo aloitettu.