Hietasaaressa. Lämmittely 20min, juoksua osa, jäähdyttely sama.

4 hypyn suora, esteet eripituisilla väleillä, rimakorkeus 60 cm. Koira vas. puolella -> ei mitään ongelmaa, kaikki rimat pysyi hyvin ylhäällä ja Urho eteni hyvin. Sama koira oik. puolella, toinen rima tuli kahdesti alas. Pysäytin treenit heti kun rima tippui ja otettiin alusta. Ensin yritin tehdä niin, että palkkaan lopussa taskusta, mutta koska toka rima tuli kahdesti alas, päätinkin viedä palkan loppuun odottamaan. Oli hyvä päätös, koska sen jälkeen kaikki rimat pysyivät ylhäällä. Tehtiin toisen kerran samalla tavalla -> ok, ja lopuksi vielä niin, että palkkasin taskusta -> ok. Vimpaksi vielä sama homma helpommalta puolelta ja palkkana vetonaru.

Kontakteja. Unohdin, että piti tehdä remmitreeniä, joten Urho menikin irti. Puomin alastulo oli ensin hidas (koira oik puolella), mutta parin hyvän toiston jälkeen siihen tuli vanha vauhti takaisin. A:lla eka (koira vas) oli loistava ja sitten toisella puolella himmailtiin. Urholle on selkeästi tosi paljon vaikeampia nuo, kun se on oikealla puolella. Muutaman toiston jälkeen oli kuitenkin jo hyvä. Keinu ok, tosin ei haittaisi vaikka tässä vaiheessa menisi vähän hitaamminkin...

Jatkossa kontakteja remmissä, niin että koira on oik puolella ja lisää jumppasarjaa. Jumppasarjaan voisi laittaa mukaan käännöksiäkin. Ja tehdä sitäkin paljon niin, että koira oik puolella.