KAS:n agilitykoulutuspäivä, kouluttajana Piiu Hassinen. Tämän näköistä kiemuraa väännettiin.

1240155903_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Putkilla harjoiteltiin oman vauhdin rytmittämistä ja samalla jarruttamista (sitä sihinää). Kääntymiset putkien jälkeen sujuivat yhtä kertaa lukuunottamatta hyvin, kertaalleen Urholla meni 3 putken jälkeinen kaarros pitkäksi. 4 vein ensin pakkovalssilla ja siitä sitten 5 sylkkärillä, mutta 6 linjaus meni huonosti ja Urho ampaisi putkeen. Sitten kun 5:lle vietiin niin, että 4 pakkovalssin jälkeen peruutin esteiden välistä ja sitten kiepautin Urhon samalla kädellä peruskäännöksellä (?) niin sain paremmin linjattua 6 hypyn. 7-8 väliin takaaleikkaus, siitä olisi voinut jatkaa suoraan uudestaan ympäri. 

Tämän jälkeen vietiin samainen pätkä jollain muulla ohjauskuviolla. Vein 4 ja 5 hypyt takaakierroilla ja itseasiassa se toimi huomattavasti paremmin. Ajattelin ensin, etten millään kerkeä 4:lle heittämään takaakiertoon, mutta kerkesin oikeinkin hyvin kun vaan ohjasin 3 putkeen reilusti kaukaa. Ja sihisin jarrutussihinän, jolloin käännöskin oli hyvä.

Kontakteista ja niiden opettamisesta/ vaatimisesta kisatilanteessa myös puhuttiin paljon, mutta ajanpuutteen takia ei keretty niitä lainkaan treenata. Harmi.