Viikko sitten sunnuntaina saatiin vihdoin agilityn yksityistunti ja päästiin pureutumaan tähän rimaongelmaan kunnolla. Tunti oli tehokas ja siitä ihan selkeästi tuli tuloksia!

Tällä viikolla ei AD-treenejä ollutkaan, mutta KAS:n hallilla oli ratatreeniviikko ja tällainen rata oli siellä tarjolla:

1267394862_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aika haastava rata meille, tein sen kahdessa osassa. Eka pätkä esteelle 17 asti - ja hallelujaa - puhtaasti!! Toisella pätkällä meille haastavia kohtia olivat esteet 22 ja erityisesti 25, varsinkin 25:lle sai tosissaan miettiä, että miten sinne kerkeän.  Poispäinkääntö toimi parhaiten.  Muutamia rimojen tiputuksia tuli ja kaikissa niissä olin kyllä tiukkana. Urholla on nyt selkeästi jo joku haju, ettei se ole suotavaa ja hyppää heti paljon paremmin.

Tänään oli sitten KAS:lla koulutusta, tehtiin tällaista juoksurataa:

1267400791_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

A:lle asti ihan kohtuu sujuvaa menoa, alkuun parhaiten toimi sylkkäri kakkosen jälkeen. Jaakotustakin kokeilin, mutta siinä jäin sitten hyppysuoralla niin hitosti jälkeen, että 7 oli vaikea.  13-14 väliä yritin ensin päällejuoksuna, mutta se oli haastavaa ja rima tippui koko ajan. Sitten tein 12 takaaleikkauksena ja jatkoin siitä takaa ohjaamalla ja se toimi paremmin. Jännästi sitten kuitenkin 19 esteellä päällejuoksu toimi hyvin, vaikkakin siinä meinasi tulla kiirus, mutta rima pysyi ylhäällä.  Kepeille vientiä nro 24 tehtiin kahdella eri tavalla: ensin valssilla 23-24 väliin, sitten kaukaa lähettämällä  ja sylkkäri sitten keppien jälkeen. Molemmat toimi ihan ok. Valssilla viemällä jäin itse odottamaan hypyn 25 taakse, jolloin alkuun Urholla tuli niin kiire, että hyppäsi huonosti (pujotteli kuitenkin tosi hyvin). Sylkkärillä taas jäin sitten sen verran jälkeen, että muurin käännöstä tuli aina huono. Ihan loppu oli meille tosi vaikea. Urho haki 29 hypyllä koko ajan väärälle puolelle tai sitten pudotti viimeisen riman.

Kokonaisuudessaan tosi hyvä treeni kuitenkin. Pitkästä aikaa pitkiä hyviä pätkiä, ihan tuota 30 estettä ei vielä paketti kestä kasassa, mutta ei se kaukana ollut. Nyt vaan pitää malttaa taas odottaa torstain treeneihin asti. Jeee, tää on kivaa!